SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

3D Magazine Cover

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SeaL34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 251

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şimdiki dersimizde 3D Magazine Cover yapacağız hep birlikte hazırsanız başlıyoruz, İlk önce 300X300 ebatlarında yeni bir proje oluşturun yeni bir layer oluşturun ve Rectangular Margue Tool'u kullarak bi dikdörtgen çizin boylamasına olsun sonra onu beyaza boyayın ve Blending Options'a girin ve şu işlemleri uygulayın

Gradient Overlay:

FFFFFF - #CCE0FA - #FFFFFF renk kodları bunlar resim1'deki gibi olması gerekiyor

Stroke:

Size:1
Opacity:33
Renk:#CCE0FA

Bu işlemi yaptıktan sonra projeniz resim2'deki gibi olmalı sonra resmin ortasına beyaz yazı ile BEST yazın Edit+Transofrm+Rotate ile çevirin Opacity değerini 44 yapın ve sonra resme bi kaç obje yerleştirin kafanıza göre ne uygun görürseniz artık ben sol alt köşesine bir kitap koydum resim3'deki gibi bir görüntü ortaya çıktı şimdi resmin tepesine bir yazı yazın ve şu ayarları

Drop Shadow:

Opacity:75
Distance:2
Size:3

Color Overlay:

İstediğiniz rengi seçin

Stroke:

Size:2
Renk:Beyaz bunu yapınca resim4'teki gibi bir görüntü ortaya çıkacak
hemen altına bi yazı yazın ve Opacity değerini 17 yapın ben altına Tasarım Sanattır yazdım ve ilk bölümün son işleminde resim5'deki gibi bir tasarıma sahip olacaksınız şimdi bunu 3D görünüm haline getirecez en alt layer' a gelin ve onu silin yani background layer'ı sileceksiniz sonra Ctrl+Shift+E işlemini uygulayın ve Edit+Transform+Distor'a ve resim6'daki şekildeki hale getirin şimdi Polygonal Tool'u kullanarak yan ve alt kenar çizin ve gri reng'e boyayın resim7'deki gibi olsun yeni bir layer oluşturun ve beyaza boyayın bu layer'ı en aşşaya sürükleyin yani layer1'in altına sildiğiniz background'un yerine yeni bir layer oluşturun bu layer background ile layer1'in arasında olsun ve resim8deki gibi gölge çizin ve Filter+Blur+Guassian Blur Radius 7,1 işlemini uygulayın şimdi layer1'i seçin ve duplicated layer yapın opacity değerini %20 yapın Edit+Transform+Flip Vertical işlemini uygulayın ve kopya layer'ı uygun şekilde yerleştirin ve resim9'daki gibi bir 3D Magazine Cover'ınız olsun kolay gelsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri