Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle şifacı olabilmek için 50.seviyeye ulaşmanız gerekmektedir.Ama 50. seviyeye gelip Ssev 40 şifacı olacağınıza 60 . seviyede Ssev 50 olmanızı tavsiye ederim.İlk başlarda bir yararını pek göremeyebilirsiniz ama ilerki seviyeler HP,MP olarak diğer şifacılardan daha üstün olacağınızı göreceksiniz.Gelelim şifacı ne yapar:
Şifacı tam bir grup karakteri olup üstün iyileştirme yeteneklerine sahiptir.Ama şifacı olacaksanız bazı şeyleri göze almalısız.
-Hiçbir zaman kaliteli farm yapamazsınız.
-Vs denilen komut sizin için yok denilebilir
Neden derseniz diğer sınıflar bilge olsa bile atak olarak sizden daha üstündür ve diğerlerine karşı kazanmak sizin için imkansız denilebilir tabii kimseyi yenemezsiniz demiyorum,yok denecek kadar azdır
-Bir gruba girdiğinizde gözünüzü ekrandan ayırmamalı ve pür dikkat oyuncuların HP lerini gözlemelisiniz,küçük bir hata ve dikkat dağınıklığı ile tank yatabilir ama bu tip durum için adı üstünde Acil Yardım denilen bir yeteneğiniz vardır.Bu iyileştirme yeteneğiniz normal casting i uzun olan yeteneğinizden daha az heal atar ama tank ı ölmekten kurtarır sonrasını restorasyon atıp heal yeteneklerinze devam edebilirisiniz.Birde şunu unutmamalısınız MP nizi iyi kullanıp çok çarçur etmemeniz lazım,grup ortasından mp dilenirseniz bu hoş karşılanmaz herkeze göre değişir tabii.
Büyük ihtimalle bu anlattıklarımdan sonra şifacı olmaktan korkabilirsiniz ama inannın oynamayı iyice kavrayınca zevk alıyorsunuz
Gelelim bir şifacı item yapmak istiyor ruh taşları kesinlikle zindelik zeka taşları olmalıdır.Bilgelik taşları basılması gerekmete ancak basmanız sizin sadece sihirli defansınızı arttırmakta.Gruplarda bu pek bir işe yaramamakta.Tabii bilgelik taşına ne zaman sihir hızı gelirse bende ozaman basacağım
İtemleriniz ise eğer yeni item yapmak istiyorum diyorsanız öncelik şeytani veya cadının MP restor veren zırh,silah ve takılarını kullanmalısınız ayrıca yeni itemlere seviye basmanın maliyeti daha azdır.Normal kullanmak istiyorum süreklilik basmakla uğraşmak istemiyorum diyorsanız normal itemleriniz okadar da
aman aman olması gerekmekle olup herzaman bir tankın üstünüzden mob u çekmesine muhtaç olmaktasınız nasıl zırh takarsanız takın kritik bir vuruşla tek bile yiyebilirsiniz
Bundan sonra birşey daha yazamayacağım bu konuyu soru cevap köşesi olmasını istiyorum.Bana istediğiniz şifacılar hakkında soruları sorabilirisiniz.