yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

adminler ve üyeler bakın şu konuya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arda1213
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 529
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

adminleri anlıyoruz oyun düsenliyorsunuz buna cok sevinicem lag problemi fln
gidicek ama abartıyorsunuz 3 veya 3den erken acılcaktı oyun 3ü15 geçiyor oyun nerde adminlere soruyorm?siz üyelere diyorm bazıları sabır edior bazıları küfr edior ben küfür görmedim sadecew kızıolar ama onlara soruyorm 1 günde düzenlenirmi oyun adamlar pack yapıyor adminlere kızıyorum cünkü forumda küfür var die yapamadğı packa bahane buluyor küfürle saatin ne alakası var oyun kapacak sabır edin dienler söylüorum bazı insanlar sadece tatilde acıor ve evinde pc ve int. olmayanlar bu oyun icin kafeye gidior bide forumabakın dien adminlere ssöylüorum işimiz gücümz yok sizin icin alta alıp 5dkkda bir sayfamı yeniliycez oyunu yapanlara diorum bi oyun 2 günde düzenlenmez düzenlerken düzenlersin oyun acık kalır sen işin bitip oyuna eklersin ozmn bi 15 dk fln kapanır 48 saat(2gün)dür bekliyoruz siteye söylüyorum foruma bakın acıklancak diorsunuz forumda yeterli bilgi yok küfür ediyor diyor böyle bişiy olurmu ya şimdi bu soruyu herkes cevaplasın??

Bukadar iyi biliyosun kur sen bi oyun oynayalım hep beraber. Herşey öyle söylediğin gibi değil. Kaldıki 3 te açılacak diye bişey yazmadık bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri