Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hayırlı olsun güle güle kullan
Hayırlı olsun güle güle kullan ama xbox u sakın halının ney üstüne koyma hava alacak bir yere koy yoksa benim xbox 360 arcade gibi yanar 3k görürsün![]()
3K çözümü var
Çarşafa sarıp buzluğa koy 
Hayırlı olsun güle güle kullan
Çok Teşekkürler
Hayırlı OlsunHeadSet İle xbox Live Alırsan Online Oynarsın Yabancılar Çok Lama
![]()
HeadSet içinden çıktı zaten çok güzel. XBOX Live 2 aylık hediye ettiler yanında. İngiltere'den aldım cihazı.Ama henüz aktif etmedim çünkü 8. sınıf SBS'ye hazırlanmam lazım
birdahaki yaz aktif edeceğim.Zaten birdahaki yaz da gidicem İngiltereye ozaman 2 tane 3 aylık 1 tane 12 aylık GOLD alıcam
)Kinect ne bilmiyorum ama h.o![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu sana yardımcı olur kardeşim.DellyTEAM[DellyRiuM];6022239' Alıntı:hayırlı olsn. Kaç para tuttu ..
Normalde GAME adlı mağazada 375£ 'di yani 1.111 TL
Ancak şansıma indirim vardı ve 280£ yani 828 TL etti.Yanında 3 tane oyun hediye ettiler Kinect için ve onlar haricinde 8 tane daha oyun aldım 2. el. 2.el yurtdışında çok popüler ama sanki bizde bi eziklikmiş gibi görülüyor. Sıfır çiziksiz. Bi makineye koydular çizikleri silior. Toplamda 8 oyun 63£ yani 185 TL etti ki burada (Samsun) D&R'dan 2 oyun alsan 240 Felan
. Toplam maliyeti bana 1.015 TL ediyor...Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)