noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wolfteam Wolf64 v11.08.16 [Windows 7 64 Bits]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaviBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 775
Arkadaşlar İlk Önce Wolf64 v11.08.16 (Windows7 – 64Bits) Sizlere Sunucam Daha Sonra da Envanter Hack.

Arkadaslar Wolf64 v11.08.16 (Windows7 – 64Bits) Hilesinin linklerini direkt vermeycem yine

Ama Linke ulasmanız icin gereken Herseyi anlatacam ve birde video verecem Kullanımı icin

Wolfteam Hile Wolf64 v11.08.16 (Windows7 – 64Bits) Linke Ulasma

Arkadaslar ilk olarak bizim vermiş oldugumuz linkten hileyi indiriniz daha sonra rar dan

Masaüstüne cıkarınız masaüstüne Wolf64 v11.08.16.txt Adında bir dosya gelecektir

Bu dosyada Hilenin linkleri hepsi vardır Hileyi indirip Kullanabiirsiniz Bastan belirteyim hile

Büyük olasılıklan Virüslüdür Bu virüsler Bu hilenin calısmasını saglıyor bir cok kişinin Görüsüne Göre

İndirip denemekte karar sizindir.

Hilenin Resmi

Screenshot_2011y-08m-16d-17h-27m-35s-0000.jpg

Arkadaslar Hilenin etkin oldugu zaman kısayol tusları klavyede

Insert:Görünür ve görünmez antrenör.

Home (Ev): “Başlat (Home)” basarak ve farenizi hareket ettirerek istedikleri konuma Tasıma.

Up - Down: Yukarı Asagı

Right – Left: Sag ve sol Haraket

Wolfteam Hile Wolf64 v11.08.16 (Windows7 – 64Bits) Kullanımı?

1)WolfTeam bir dll “d3d9.dll” dizinine kopyalayın. (Yukarıdaki Kaydet)

2) “WolfJect64.exe” (Yönetici olarak çalıştır) çalıştırın

3)reklam 3 tıklama yapın

4)Hileye giriş ve WolfTeama girin.

5)Eğitim göstermek için “Ekle” düğmesine basın.

6)Ve Hile Etkin olacaktır.

Arkadaslar yukardaki cevirilerin bir kısmı benim tarafımdan

Yabancı dilden Türkceye cevirilmistir

VİDEO Wolf64:

VİDEO Wolf64:

Arkadaslar 2 Tane video verdim sizin icin gerekli olan birinci video olması lazımdır

DOWNLOAD

Arkadaşlar Bu Verdiğimiz dosya da virüs yok Yabancıların yaptığı Bizim verdiğimiz Dosyanın için deki Linklerden İndirdiğin Dosyalar da Vardır Ben Direkt Olarak Virüslü Dosya Vermedim Araştırdım Bunu buldum İsteyen İndirebilir Vırus TOTAL Niye Yok KİLİT ! Diyen Arkadaşlarımız da olabilir Ama Bu Dosya Sadece Linkleri İçeriyor Bu Dosyanın İçinde Virüs Yok.

Teşekkür Veya + REP Az Sonra Windowas 7 de Çalışan Envanter HACK Sizlere Sunucam. Kolay Gelsin:ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri