Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

U1-İ1 Kasma Rehberi || exampleses

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan exampleses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Önceki Konumda U1'e Kadar Nerelerde Kasılabileceğinizi Yazmıştım Fakat O Konum Para Kasmak İçin Açanlara Uygundu.Bu Konumda U1 DEN U33e Seri Nerede Kasılabileceğinizi Anlatacağım :)

+ U1 Olduktan Sonra Çoğu Kişi Mukorlarda Kasılarak Hata Yapıyor.U1 Olan Birisi Çok Rahat Delemakin Kesebilir.Siz Bu Hataya Düşmeyin.

+ U4'e Kadar Delemakinlerde Kasılıyoruz.İtemlerinize Güveniyorsanız Abyssdeki Delemakinlerdede Kasılabilirsiniz.

+ U4ten U8e Kadar Parlak Vurucularda Kasılıyoruz.Tabi En Az %90 İtemlerimizi Almadan Olmaz :) Eğer Çok seri Kasmak İsterseniz Mistik Arsada Parlak Vurucularla Kasılabilirsiniz Seçim Sizin :)

+ U8Den U23'e Kadar Hayvan Terbiyecisinde Kasılıyoruz..Burası Çok Sıkıcı Olacaktır..Seri Kasmak İçin Mistik Arsada Kasılın.

+ U33 e Kadar Mistik Arsada Devam Edin.

+ Artık U33 sünüz Bundan Sonra İlah Olacaksınız ve Okadar Kolay Değil Artık Kasacak Pek fazla Yer Yok Bu Yüzden Mistik Arsadaki Toplu Bosslarla Kasılacaksınız.

Konumuz Burda Bitiyor :)
Yorum Teşekkürünüz Rep Takdirinizdir :)

bu kdr berbat bir kasılma rehberi görmemiştim.çok ciddiyim.ben size söylim
u8'e kadar kilit noktada
u8'den sonra kararuh mağarası 1.kat suikastçılar griff+yük ile 3 saatte 4 lwl alırsınız
u27'ye kdr böyle devam sonra
2.kata çıkın griff+yük ile güzel bi oda bulun kasılın
u33'de fil savaşçılarında kasılın i1 için fil savaşçıları zaten sonra
diyer katlarda mistik arsa anahtarı ile açılacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri