- Konular
- 190
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaslar ben bu oyuna yeni başlayacağım.her şeyi indirdim ilk pack'i ve buz zindanı pack'ini .attim dosyaları m2 nin içine felan girdim oyuna alesta ve tramola cıktı .ch sectim 3 nokta (...) yazdı.bende herhalde oyun kapandı dedım foruma girdim.forumda degisik değişik konular vardı bununla ilgili hepsine girdim baktım teker teker.birinde ise biri asker at veren sura kayboldu dedi ve benim bütün hevesim ve heyecanım kaçti.bu bilgi dogrumu ? ben bu PvP yi %75 bu nedenden dolayı seçtim .diğer PvP lerde neredeyse yok bu .metin2 TR de 55 lwl'im ve en büyük hayalim asker atımın olmasıdır.herneyse oyun hele bi açılsında ozaman bakacağız.onceden themetin2 diye bir oyun oynardım bılenler vardir aranizda orasida kapandi bu nedenlerden dolayı.oyun bakımda diye adama kufurler yagdirdilar hakaret ettiler , tehdit ettiler ... burdada aynı seyler olmasın emeginize ve paranıza yazık..[GM] ' lerim veya [TL] ' lerin foruma daha sık girmeleri iyi olur bence .sık sık iletişim'e geçmeleri daha iyi olucaktır diye düşünüyorum.sizde adamlarin üstüne daha fazla gitmeyin 2-3 gün sabredin zaten bir PvP açmak kolaydir ama onu düzenlemek ve 10.000 oyuncu ile basa çıkmak zordur.
tabi sizde haklısınız kurucular biraz daha cok iletişime geçerlerse iyi olur .ama tabı bunlar sadece benim düşüncelerim siz ne düşünüyorsunuz onu bılemem bana katılanlar yorumlarını eksık etmesınler katılmayanlar da ..

İyi Forumlar...
tabi sizde haklısınız kurucular biraz daha cok iletişime geçerlerse iyi olur .ama tabı bunlar sadece benim düşüncelerim siz ne düşünüyorsunuz onu bılemem bana katılanlar yorumlarını eksık etmesınler katılmayanlar da ..

İyi Forumlar...

Son düzenleme:
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşım haklısın bende oyuna yeni başladım hevesim kırıldı ama sabreden derviş murdına ermiş sağlık olsun yeter

- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 25 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Katiliorum ama bunlar laf dinlemiorlar hemen sövmeye başlaiorlar bi tip insanlar yüzünden pvp kapanior ottomanmt2 oynadim bn orda 4-5 gün oynadik sonra bakım dediler ertesi günün ögleninde yarim saat oynadik gene bakım dediler sonra adamlar sövmeye basladi öle öle günde 1 saat belki oynadik belki oynamadik öle gecirdiler 4-5gün sonra tak die forumu sildiler oyunu kapattilar
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
haklısın sonuna kadarrrrr......
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ewet yha bizde küfür istemiyoruz bazı kendini bilmezler ediyo onların yüzünden bizim emeklerimiz gidiyo ama bunlar 1 gün oyun 3gün bakım yapıyolar haklımıyım haksızmı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)