B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

KüfüR EdenLer ßaksın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KROAPO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KROAPO

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
50
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

:mad:Oyun Ne Zaman Acilacak ? veya Bana Aciklama Yap Admin! Tarzi Konular Gerekli Aciklama Yapildiktan Sonra Kilitlenecektir. Boru Degil Patch Yapiliyor. Lutfen Biraz Sabir Gostermeye Calisin.
dicektim ki admin konu acıp yazmıs yarın acılcak die ama.. siz ettiniz küfürler size günah olarak gecti 3 gün oynamadınız adamlara etmediniz küfürler kalmadı acaba elinizdeki bilgisayarınız gitse veya internet cafeye gidemeseniz o zamn nolur MADEM KÜFÜR ETMEYİ BİLEN KİŞİLER KENDİNİZ YAPIN KÜFÜR ETMEYİ BİLİORSUNUZ YHA İŞTE BİZİM TÜRK MİLLETİ BU KADARRR....:mad:

Bencede Kardeşim Bunlar Kendi Bilmez Sahıslar Adamlar Onlar İçin Ugrasıyorlar Ama Su Terbiyesizlerin Yaptıgı İşe Bakarmısın Kimsenin ANNESİNİN SUCU OLMADIGI HALDE ONA KUFUR ETMEK BU ERKEKLİĞE SIĞMAZ BU TÜRK EVLADI OLAMAZ Lutfen Bakın Lutfen Diyorum Biraz Saygılı Olun SaBIR Dileyin Emin Olun ki Sonunda Mutlu Olucaksınız Ve Mutlu Olan Kişiler Sizler Olucaksınız Ama Lutfen Su Kufur Ve Argo Kelimeleri Bırakın Arakadaslar LutfeNN. PoK3R.. SayqıLar GM Admin..

çok abartıyosun ayrıca admin duyuru yaptı hala görmüyosanız yuh yanee!!

Ewt arkadaşım sana katılıyorum..!Yiyosa siz yapın pack'i o kdr kolay mı lan siz anca küfür edin sonra acılınca hemen oynayın..!İşiniz gücünüz sadece oyun olmuş anca oyuna basıo kafanız..!
Örnek:
[Herif konu açmış küfür eden biriside yorum yazmış olum locele ne lan die] zaaa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)