Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar şimdi ben akshosttan metin2 sunucusu alıcam ama canlı destegi açmıyolar kapalı açık görünüyor bana vps kurmadan yardımcı olacak varmı 60tl ye kadar çıkabilir ama akshostan alıcaktım orda alanlarda bi yardımcı olabilirlermi
Ben aldım ama malesef oyunum 2 gün açık 2 gün kapalı oluyordu ddos saldırısı yapıyorlar.Site açılıp kapanıyor bana swmi 4. gün teslim edildi.
Bende şuanda arıyorum dün http://www.turkgameserver.com/ alıcaktım para yatırmak için sitelerinden hesap nolarına bakacaktım siteye girdim hacklenmişti.
DDOS Alt yapıyla alakalı bir sorun
Biz kendi local ağımıza datacenterda firewall güncellemeleri yaptık mesela hiç saldırı almıyoruz. Siteye kadar dayanıklılık söz konusu.
DDOS a Gelince Onu Her İnsan Engelleyemez Büyük Bir Saldırı Kapsamlı Programlama
Biz kendi local ağımıza datacenterda firewall güncellemeleri yaptık mesela hiç saldırı almıyoruz. Siteye kadar dayanıklılık söz konusu.
DDOS a Gelince Onu Her İnsan Engelleyemez Büyük Bir Saldırı Kapsamlı Programlama
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)