Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Dünden beri trojen18 in hazırladığı packi koymasını bekliyorsunuz arkadaşlar. Server açık şuanda, fakat pack indiremediğiniz için giremiyosunuz.
Yok efendim paraları alıp kaçtılar diyen arkadaşlar tekrar söylüyorum oyunun açılmasını bekleyemeyecekse gerekli bilgileri göndersinler paralarını iade edelim, aksi taktirde lütfen saçma sapan konular açmasınlar.
Yok efendim paraları alıp kaçtılar diyen arkadaşlar tekrar söylüyorum oyunun açılmasını bekleyemeyecekse gerekli bilgileri göndersinler paralarını iade edelim, aksi taktirde lütfen saçma sapan konular açmasınlar.
Bildiğiniz üzere oyunun teknik kısmıyla trojen18 ilgileniyor. Bugün farklı sorunlar olduğunu kurulumda sorunlar yaşadığımızı söyledi. Bu sorun 1 saat sonrada aşılabilir 1 hafta sonrada.
Kimseyi mağdur etmemek açısından geri ödeme isteyen arkadaşlar lütfen bana pm ile bilgilerini göndersinler. Geri ödeme istemeyen arkadaşlarda merak etmesin serverı açmak için uğraşıyoruz ama net bir tarih veremiyorum maalesef. Oyunun yedekleri mevcut elimizde.
Bize freebsd üzerine kurulmuş pvp konusunda bilgili olan arkadaşlardan yardımcı olmak isteyenler olursa, pm ile ulaşsın bana lütfen. Sorunun en kısa sürede çözülmesi için ben gereken herşeyi yapacağım ve sonuca ulaşacağımı düşünüyorum. Söylediğim gibi kimseyi mağdur etmek istemiyoruz isteyene parasını hemen göndereceğiz. Diğer arkadaşlardanda özür diliyoruz. Bu serverın kapanış açıklaması değildir, sadece benimde yeni öğrendiğim bir sorunun açıklamasıdır. İllaki çözeceğiz.
Anlayış gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Kimseyi mağdur etmemek açısından geri ödeme isteyen arkadaşlar lütfen bana pm ile bilgilerini göndersinler. Geri ödeme istemeyen arkadaşlarda merak etmesin serverı açmak için uğraşıyoruz ama net bir tarih veremiyorum maalesef. Oyunun yedekleri mevcut elimizde.
Bize freebsd üzerine kurulmuş pvp konusunda bilgili olan arkadaşlardan yardımcı olmak isteyenler olursa, pm ile ulaşsın bana lütfen. Sorunun en kısa sürede çözülmesi için ben gereken herşeyi yapacağım ve sonuca ulaşacağımı düşünüyorum. Söylediğim gibi kimseyi mağdur etmek istemiyoruz isteyene parasını hemen göndereceğiz. Diğer arkadaşlardanda özür diliyoruz. Bu serverın kapanış açıklaması değildir, sadece benimde yeni öğrendiğim bir sorunun açıklamasıdır. İllaki çözeceğiz.
Anlayış gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Para iadesi isteyenlere iade yapmaya devam ediyoruz. Oyun açıldığında maalesef itemleri geri alamadığımız için hesaplarını banlamak zorunda kalacağız.
Anlayışla karşılayacaklarını umuyoruz. Bu hesaplara atılan banlar daha sonra bu arkadaşlar para ile tekrar item almaya kalksalar bile açılmayacaktır yeniden başlamak durumundalar.
Üzülerek söylüyorum çünkü eklediğimiz itemleri geri alamıyoruz
Anlayışla karşılayacaklarını umuyoruz. Bu hesaplara atılan banlar daha sonra bu arkadaşlar para ile tekrar item almaya kalksalar bile açılmayacaktır yeniden başlamak durumundalar.
Üzülerek söylüyorum çünkü eklediğimiz itemleri geri alamıyoruz
Oyunun açıldığını sevinerek duyuruyorum arkadaşlar.
İp değişikliği yaşandı, 1-2 saate yeni packi indirip girebilirsiniz oyuna
Forumu ve siteyi takip etmeye devam edin 
İp değişikliği yaşandı, 1-2 saate yeni packi indirip girebilirsiniz oyuna
Forumu ve siteyi takip etmeye devam edin 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)