- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar dün ben pes 2010 kuramadım ama bir yöntemi varmış anca öyle kurabildim size şimdi anlatıyorum
Yüklemeye Başladınız ve 2. cd yi istedi fakat siz 2. cd yi takmanıza rağmen sizden hala 2. cd yimi istiyor ? eğer böyle sorununuz varsa 2 nedeni vardır
1-) 2. CD HATALIDIR
2-) SETUP PROGRAMI CD 2 NİN İÇİNDEKİ TEK DOSYAYI GÖREMYORDUR
1. sini çözmek için cd yi satın aldığınız yerden yeniden isteyiniz
2. sini çözmek için masaüstünde yeni klasör açıp cd 1 deki herşeyi o açtığınız klasöre kopyalıyorsunuz sonra 2. cd deki /program files/KONAMI/Pro Evulotion Soccer 2010/img dosyasının içindekilerini alıp masaüstündeki açtığınız klasöre girip /program files/KONAMI/Pro Evulotion Soccer 2010/img nin içine yoluyorsunuz Sonra autorun.exe yi açıp yüklemeye başlıyorsunuz ve sizden cd istemeden oynuyorsunuz
+rep i çok görmeyin kendim buldum başka yerlerdede olabilir ama onu bilmem :m08:
Yüklemeye Başladınız ve 2. cd yi istedi fakat siz 2. cd yi takmanıza rağmen sizden hala 2. cd yimi istiyor ? eğer böyle sorununuz varsa 2 nedeni vardır
1-) 2. CD HATALIDIR
2-) SETUP PROGRAMI CD 2 NİN İÇİNDEKİ TEK DOSYAYI GÖREMYORDUR
1. sini çözmek için cd yi satın aldığınız yerden yeniden isteyiniz
2. sini çözmek için masaüstünde yeni klasör açıp cd 1 deki herşeyi o açtığınız klasöre kopyalıyorsunuz sonra 2. cd deki /program files/KONAMI/Pro Evulotion Soccer 2010/img dosyasının içindekilerini alıp masaüstündeki açtığınız klasöre girip /program files/KONAMI/Pro Evulotion Soccer 2010/img nin içine yoluyorsunuz Sonra autorun.exe yi açıp yüklemeye başlıyorsunuz ve sizden cd istemeden oynuyorsunuz
+rep i çok görmeyin kendim buldum başka yerlerdede olabilir ama onu bilmem :m08: