Beyler anlamıyosunuz galiba: LoLz Çiğdemi yatırdı hemde full canla...
Yatırdıysa Yatırdı Kaçarak Vs Attığı için Yendi Onlar Skili Uzaktan wurduklari icin kaciolar durmadan Sen hala cıqdemi yatırdı dion Zorunamı Gitti Ciqdem Denmesi Biz Ciqdem DiyoRuz .
hahaha hiç gülesim yoktu ya cigdemmis. Buse abla cigdemi kesti diyoruz o yetmedi gitti kendinden 11-12 level yüksek savascılarla aynı anda 3 vs 1 yaptı diyoruz
haleda cigdem diyorlar cok güldüm ya neyse siz cigdem demeye devam edin
LoLz daha yeni sanırım ama en iyi şamandır aksini iddaa eden varsa Kocası extacy e solesin o da buse ablaya soyler vs atarsınız
haleda cigdem diyorlar cok güldüm ya neyse siz cigdem demeye devam edin
LoLz daha yeni sanırım ama en iyi şamandır aksini iddaa eden varsa Kocası extacy e solesin o da buse ablaya soyler vs atarsınızNothing2Lose bak arkadaşım şurda adam gibi bi tartışma yapıyoruz 1. si düzgün konuş 2.si bu bir tartışma Çiqdem denmesi zoruma filan gitmedi istersen Çiqdem de istersen başka bişey ama ben bildigimi söylüyorum anladınmı? Bu bir tartışma her türlü eleştiri yapılabilir ama düzgün bir biçimde anlatabildimmi?
LoLz in İtemlerini Kim Düzdü Acaba ? Unuttum
Bizim Enis Düzdü İtemlerini
Ciqdem in Her İtemini Kendi Düzdü Tamam mı ? Sız Bana Gelmışsınız Hala LoLz DiyoSunuz Nese Konuyu FazlA Uzattınız Extacy ile Aram Bozulnmasın Die Bişey Demiyorym Adam Hemşerim Bu Konu Burda Bıter Kafan Bastımı Adamlar Cıqdem Der LoLz Der Sen Bana LoLz U Savunamassın Adamlar İstediğini Yazabikir
Sonuçta Herkeze Acık Bi Oylama Herkez İstenidi Diyebilir 1 Lwl Bile Olsa .
Bizim Enis Düzdü İtemleriniCiqdem in Her İtemini Kendi Düzdü Tamam mı ? Sız Bana Gelmışsınız Hala LoLz DiyoSunuz Nese Konuyu FazlA Uzattınız Extacy ile Aram Bozulnmasın Die Bişey Demiyorym Adam Hemşerim Bu Konu Burda Bıter Kafan Bastımı Adamlar Cıqdem Der LoLz Der Sen Bana LoLz U Savunamassın Adamlar İstediğini Yazabikir
Sonuçta Herkeze Acık Bi Oylama Herkez İstenidi Diyebilir 1 Lwl Bile Olsa .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)