mavzermete 1
mavzermete
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bodyguardd 1
Bodyguardd
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Serverın En İyi Şamanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nothing2Lose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 136
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sımdı dıcem evet gercekler acıdır serverde tek basına azrail yapan saman ben,90 95 lwl savascılara tek atan saman ben, tek basına sevgilimden yardım almadan 99 a kasan saman ben,itemlerini kendı yapan saman ben,tek metin kesen saman ben haklısın gercekler acıdır =)

Tek basına bana yatan cigdemde fena olmadı hani :) 15 level fark oldugu halde 15 saniyede yatan cigdem :) oyun dakikam henüz 200 civarı bir kac saatlik cabayla dahada iyi olacak :) Nazar etme ne olur soyle kocana seninde olur :)

Vala Benı Kestıgıne Bu kadar Sevındıgını Bılseydım bıkac kere daha ws atardım keserdın 15 sanıyede 0 savunmayla 3k 3k kaça kaça zar zor kesen Noobz =) Sevgiline Soyle Sanada Yapsın Dıyosun Benım Kımseden Bı Beklentım Yok Sevgılımden ıstesem Banada Yapar Merak Etme Sen Ama Ben kımsenın Yalakası Degilim Canım Cicim Diyerek İtem Yaptırmaya İhtiyacım Yok..Bu kadar 1.lik Cabanı Hala Daha Anlamıs Degilim Sadece Seni Yanlıs Tanıdıgımızaa Cok Üzüldüm =)) LwL Farkı Demısın Merak ETme Kocan Kasar Senı Hersey Ws Degil Bunu Unutma Senın 3k vurup kaca kaca Kestıgın Kısılerı Ben 15 20 k vurup 2 skilde kacmadan Kesıyorum..Senın Kocanın Senı Kastıgı Buz zındanında Ben 2 oda Pelerin Basıyorum..Geçen Mavilere Gittigimmizde Yattıgında Senın Yattıgın Adamlarıda Ben kestim hatırlatırım..Neyse Bu konuya Son Postum..=) En iyi Saman Noobz arkadaslar Bu kadar En iyi olmak istiyorsan =)

Tek basına bana yatan cigdemde fena olmadı hani :) 15 level fark oldugu halde 15 saniyede yatan cigdem :) oyun dakikam henüz 200 civarı bir kac saatlik cabayla dahada iyi olacak :) Nazar etme ne olur soyle kocana seninde olur :)

Bizim kimseye ihtiyacimiz yok bu bir.Eşlerimize yalvarip kendimize item aldirmiyoruz bu iki.Sendeki mutlulugu kim verdi acaba esine sana vermesi icin ??:rolleyes: Tabiki ben tatlım :) Haketmiyorsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri