noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Speed Hack Wall Hack Envater Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dragon2133
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dragon2133

Level 4
TM Üye
Konular
72
Online süresi
1h 23m
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
116
MmoLira
44
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Bildiginiz gibi son günlerde çok seri bir şekilde wolftamda hile çıkmıştır bende bunların en çok kullanılanlarını ve en önemlilerini sizler için ir arada topladım Anlatayım

Hileyi açmak için size KernelDetective diye bir proğram lazım ben size linki vericem upload ettiğim hileler tamamen .dll dosyasıdır KernelDetective e bu yuzden ıhtıyacımız var hileyi oyuna aktive edıyor yanı hıleyı çalıştırıyor

Speed Hack : oyunca hızlı gıtmenızı saglıyor verdıgım hılede en fazla 3 yapınız yoksa oyundan atar zevkı kacar ve çok eğlencelı oluyor. Hıle sıze çok yardımcı olacak özellikle Ölümoyunu ve Uykumodunda Birde kurt oyunu oynadıgımızda bıldıgınız gıbı gardıyan kurtlar çok yavaş bu hıleyle çok hızlı gıdeceksınız

Wall Hack : oyunu oynarken karakterler kırmızı ve yeşıl olacak yanı rakıp ve kendı arkadaşlarınızı gorebıleceksınız duvar arkası olarak oyunda karakterler yeşıl olunca sıkın onunde engel yok kırmızı olunca boşuna sıkmayın adam bır yerın arkasındadır ama çok faydalı

Envetar Hack : işte asıl hıle oyunda oyunun en guçlu sılahlarını alıyorsunuz

=>Standar Pakette :Famas GL, HKE 417 GL(sanırım snıp ama ıyı sılah çok serı atıyor) ,T1 Balta Stıck Gremade Bomba
=>1.Slot : Z-36 ETSR-1 T1 Balta Bomba Setı

=>2.Slot : ELWRC,Robınson ,Yamuk bır bıçak adını unuttum bomba setı

=>3.Slot : XEM,ZAitsev Yamuk Bir Bıçak Adını unuttum bomba setı

Bu hılemızın en onemlı ozellıgı Tabanca yerıne Normal bır sılah Olması bu da en buyuk Avantaj

(çoğu kışı bunu yapamıyor tabanca maçına gırdıgımızde oyuna tabanca degıl bıçakla başlıyoruz hemen bombamızdan bırını attıkmı Elımıze normal sıla gelcek ama dıkkat edın q q yapmayı nyanı sılah egıstırmeyın bır daha gelmez elınıze yazık olur yenıden bomba atma durumunda kalırsınız)

ARKADAŞLAR ŞUNUDA SOYLEYEYIM HILELER VIRUSLU MECBURRIYETTEN YOKSA HILELER ÇALIŞMIYOR HILELERI BU VIRUSLER ETKIN KILIYOR AMA PEK ETKILI VIRUS DEGIL FAKAT VIRUS PROGRAMLARI HEMEN GORUP SILIYOR O YUZDEN VIRUS PROGRAMLARINI DEVRE DIŞI BIRAKIP OYNAYIN BEN DENEDIM VIRUSLER HIC BIR ZARAR VERMIYOR

ANLATIM
ÖNCELIKLE LINKTEKI RAR DOSYAYISINI INDIRIMP MASAUSTUNE ÇIKARTIYORUZ
SONRA WOLFTEAMI ACIYORUZ HESAP BILGILERINI GIRIP OYUNU BAŞLATIYORUZ SUNUCU EKRANI GELECEK ORADA SUNUCU SECMIYORUZ VE WİNDOWS TUŞUNA BASIP MASAUSTUNE GIDIYORUZ ÇIKARTTIGIMIZ KLASORU ACIYORUZ VE kERNEL... DIYE PROGRAM VAR AÇIYORUZ KARŞINIZA BIR LISTE GELIYOR ORDA Wolfteam.bin dosyayısını buluyoruz bulduktan sonra ustune sadce mausumuzun sol tuşuyla bır kere tıklıyoruzen yukarda Libraries e tıklıyoruz en tepede Wolfteam.bin yazar ustune bırkere sol sonra bır kere sağ tıklıyoruzz Injectt New lıbrary e tıklıyoruz rardan çıkarttıgımız dosyaların ıcındekı .dll uzantılardan bırını secıyoruz bunu 3kere yapacagız yanı her hıle ıcın bır kere daha sonra oyuna donuyoruz ve akıyoruz gelsın expler puanlar sadece 1gunde Çavuş 3.kademe oldum yanı arkası tam sıyah ve kdm 2.55

LINK

Sızın ıcın sadece Dosya.tc e upload ettım sebebı ıstedıgınız kadar ındırebılırsınız yarım saat bekleme yok

evet arkadaslar sımdıkı hılemız Ölümsüzlük Seri Bomba Sınırsız mermi Wallhack

arkadaşalr verdıgım lınkten dosyayı ındırın wolfteam ma gırın sunucu secın ve lobide bekleın indirdiginiz rara dan dosyayı cıakrtın programı acın ve oyunu tam ekran yapın sonra lobıdeyken

Wall hack ıcın S tuşuna
Seri Bomba için R tuşuna
Ölümsülük için Q tuşuna
Sınırsız cephane için P tuşana basın sonra oyuna devam edın ;) kolay gelsın virüs yoktur

Link arkadaşlar .dll dosyası değıldır

Son düzenleme:
arkadaşlar dun konuyu yıne acmıştım kılıtledıler hıleler çalışıyor ben kullanıyorum bu ılelerı ısteyen alır ısteyen almaz sıe kalmış ama konu Güncelll

konu günceL çaLısıo +++ :ka19:

arakdaşlar hıler çalışıyor ben her gun kullanıyorum bnbnbn789 kardeş hayrını gor hılelerın :D

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri