Arkadaşlar çoğunuz overkiller v3 kullanabiliyor ama bende "Could not inject" diye bir hata veriyor yönetici olarak çalıştırsam bile.
Çözümü bilen lütfen yazsin.
Not:Bypass v2 ile giriyorum
Çözümü bilen lütfen yazsin.
Not:Bypass v2 ile giriyorum
İnjecte Olamamış Hata Bu Saten İnjectöre Gerek Yok. Yönetici Olarak Çalıştırma Ve ByPassdan Değilde Normalden Gir Bnm PC Vista 32 bit admin olarak çalıştırmıyor ve byPass dan girmiyorum çalışıyor :ka19:
Arkadaslar crossfire a kendi downloadından bile giremiyorum çift tıklıyorum hgwc vietnam hack falan yaziyo sonra game guard cıkıyo sol ust kosede ve bagzı siteler cıkıyo oyun acılmıyo ctrl alt del yapıp tum bypass ları sonlandırdım klasorleri silip pc den kaldırmama ragmen her oyunu actıgım da cf nin klasorunde "LOG" ve "GAME GUARD" diye yeni klasorler cıkıyo silmeme ragmen yardım lutfen 

Arkadaslar crossfire a kendi downloadından bile giremiyorum çift tıklıyorum hgwc vietnam hack falan yaziyo sonra game guard cıkıyo sol ust kosede ve bagzı siteler cıkıyo oyun acılmıyo ctrl alt del yapıp tum bypass ları sonlandırdım klasorleri silip pc den kaldırmama ragmen her oyunu actıgım da cf nin klasorunde "LOG" ve "GAME GUARD" diye yeni klasorler cıkıyo silmeme ragmen yardım lutfen![]()
Hmn Kapilmis Benim Nick

:m08:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)