bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Resim upload

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 575

BaskentViP

Level 7
TM Üye
Konular
419
Reaksiyon Skoru
110
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
140
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyunda birçok turkmmo forumda bulunan kişiler bana soruyor nasıl resim koyuyorsun diye.Bende buraya bir konu açmak istedim.İlk önce atıyorum oyundasınız ve birisi size ana avrat küfür ediyor,dolandırıcılık yaptıgını söylüyor ve sizde bunn ss sini alıp banlatmak istiyorsunuz(Bu siz ve dostunuzun loncanızın fotosuda olabilir).Yüksek ihtiamalle bilgisayarınızın print tuşu olması lazım.İşte o anı tam yakalamışken o tuşa basıyorsunuz ve o ss metin2 dosyasının "screen shot" dosyası olması lazım.O ss oraya kayıt edeilir.Sonra o ss yi foruma koymak istiyorsunuz.öncelikle verdigim siteye giriyorsunuz

İşte burdan çektiginiz ss yi dosyadan bulup yükle diyorsunuz ve sonra yükleniyor.Yüklenikten sonra assagıda resmin linki bulunuyor.Onu kopyalıyıp burda konu açtıgınızda onu yapıştırp bize libki vermiş oluyorsunuz..

Şimdi bir sorun var.Bazı leptoplarda bu print tuşu çalışmıyor :( .
yani foto almıyor.Ne yapmak lazım?WinSnap adlı bir program var.Onunda linki

Burdan dosyayı indirdiginizde kurucaksınız ve sonra ss alma proramınız olmuş olucak...

Umarım olur.

resimler dosyasına nasıl atacaz ?

orda hedef bul var ordan

Site Çalışmıyor .

Sistem Hatası Diyor .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri