Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Gb kasma yöntemlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batuhan010203
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

GB KASMA YÖNTEMLERİM

Trina 65 m normalde sabah alıcı yok satıcı var Geceleri Alan Çok Oluyr
Buying Merchant açıp = 54 m den Trina arıyorum 4 tane biraz bekledikten sonra tak tak geliyor inventroye etti 44 m kar buda olmadı dersen alta bak
xxx
Mesela İron bow - Shard-Raptor Bunlarda çok giden itemler arasında fiyatı 70 m desen İb ye reb ib ama 55 m den buying aç satmak ile uraşmak istemeyenler direk senin pazara yönelip sürüklüyor ve inventoryde ondan sonra 69 m satarsın 15 m kar sadece ib için geçerli değil shard-raptor v.s..
xxx
Bi Yöntem Daha Arkadaşlar 100 k dan Opal 80 K civarı crystal ve 150 k civarıda safir buying açıp 200 opal 200 kristal 200 safir alıp ondan sonra Linateye gidip Arch Mage Drakede Bunları 3 opal 3 safir 3 kri olarak kırıdırıp karşılığında = MAGİC JEVEL POWDER itemini alabilirsinizi satış fiyatı 1.5 m dir ama buying kurduğunuzda her 3 safir 3 kri 3 opale giden para 300 k de burada 1.200 m kardasın seri yapılıyor bu görevde budamı yetmedi in aşağıya

xxx
Maden İle uraşıyorsanız belli bi Char açmanız şart tek Char ile olucak iş değil 8 Char açsanız 16 saat Madende bırakın ve ardından Çıkan itemlerin hepsini bi çarda ( DEPO CHAR ) toplayın ve biriksin ondan sonrada satarsınız piyasa durumuna göre budamı seni kesmedi in aşağıya dostum
xxx
Valkyrie Armor ve Helmet PUS itemleri iyi giden itemlerdir ama zaman alır biraz
mesela armor 120 ise siz buying açıp 100 yada 105 m den Kurun Pazarda satıcak zamanı olmayan kişiler direk size yönelir tabi sizden fazla koyan yok ise ama bekleyen derviş muradına ermiş =))

EVET ARKADAŞLAR BENDEN ŞİMDİLİK BU KADAR BENDE GB KASTIĞIM YÖNTEMLERİ SİZE ANLATTIM ÜST KONUDA TAMAMEN KENDİME AİTTİR ALINTI DEĞİLDİR !!

BİR +REPİ ÇOK GÖRMEYİN ++ YORUM PLS

Sen küçük iş yapıyorsun şuan 35 küsür GB var bende +7 EE falan alıyorum 150'ye +8 Chitin alıyorum 210'a +8 Chaotic alıyorum 650'ye 750'ye satıyorum + rep verdim eyvallah.

Sen küçük iş yapıyorsun şuan 35 küsür GB var bende +7 EE falan alıyorum 150'ye +8 Chitin alıyorum 210'a +8 Chaotic alıyorum 650'ye 750'ye satıyorum + rep verdim eyvallah.

kardeş bunları eskiden yapıyordum sermayem yoktu yaptım sermayemi krovaz kırıyom +6 basıp satıom :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri