Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ya kardeşm yuru git 36 ort ne işe yaricak
Kardeş?

Beğenmiyorsan;Sen yürü git canım benim.

Hadi ufaktan ufaktan...
Repycan ;
Sendede nasıl bir para varsa
Yarı İnsanıma 1.8Kkk teklif ettin.Buna 1.6kkk.İkisinden birini alcaksın sanırım?
Gelen Son teklif 1.7Kkk.
Ona göre teklifleri bekliyoruz.
yarı insana abim adına teklif yaptım
onu o ödeyecek karışmam valla
zehiri kendime alıcam 1.75kkk teklifim 
onu o ödeyecek karışmam valla
zehiri kendime alıcam 1.75kkk teklifim 
1.8t diyorum ben de... 
Hmm pahalı mı kı?
Ben tekrar altını cızıyorum, su an o kadar param yok... Eger anlasırsak hazırlıcam parayı... 

Biraz Pahalı Gibi .
Hmm pahalı mı kı?
Ben tekrar altını cızıyorum, su an o kadar param yok... Eger anlasırsak hazırlıcam parayı... 
Son Teklif 1.8Kkk.Kılıç Oyun açılana kadar,en yüksek teklifi verene satılacaktır.
Pahalı diyorsunuz belki haklısınız.Ancak ya GM ye 20tl verip alcaksın.Yada azrail den çıkarcaksın.Gerçektende zor çıkıyor açıkçası.
Ve 36 ortalamaya az diyen arkadaşlar var.36 ortalamanın yanında ki 10kritik ve deliciyi unutmayın.O bonusun gelmesi için 100kk dan fazla efsuna para gitti.
GELEN SON TEKLİF: 1.8Kkk
Pahalı diyorsunuz belki haklısınız.Ancak ya GM ye 20tl verip alcaksın.Yada azrail den çıkarcaksın.Gerçektende zor çıkıyor açıkçası.
Ve 36 ortalamaya az diyen arkadaşlar var.36 ortalamanın yanında ki 10kritik ve deliciyi unutmayın.O bonusun gelmesi için 100kk dan fazla efsuna para gitti.
GELEN SON TEKLİF: 1.8Kkk
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)