Uzun süredir MSE kullanıyorum ve çok memnunum! Norton ve Kaspersky kadar yüksek bir yakalama yüzdesi var ve diğer ücretli rakipleriyle aynı güvenlik sertifikalara sahip! Hatta Kaspersky MSE'ın ücretsiz oluşundan o kadar rahatsız ki, bu konuyla ilgili basın toplantıları ve bildirileri var (Tabiî biz olumsuz etkilenmeyiz şeklinde
)
Artıları:
+ Ücretsiz
+ Sistemi yormaz (Varla yok arası)
+ %96-98 virüs yakalama oranı
+ Tüm virüs, truva atı, vs tehlikelileri tanır
+ Windows dosyalarını iyi bildiği için yanlış alarm vermez
+ Olası tehlikeleri ağda paylaşır ve virüs veritabanı henüz güncellenmemişken dahi diğer kullanıcıları uyararak korur
+ Eğer isterseniz, virüslü dosyaları silmeden önce olası çökmelere karşı Sistem Geri Yükleme Noktası oluşturabilir (Ayarlar kısmından aktif edilmeli)
+ .rar, .zip, vs tüm arşivleri tarayabilir (Hatta .exe, .dll, vs tüm formatları derinlemesine tarar)
Not: Windows orijinallik doğrulaması gerektirir!
Bu Benim dÜŞÜNCEM !
Artıları:
+ Ücretsiz
+ Sistemi yormaz (Varla yok arası)
+ %96-98 virüs yakalama oranı
+ Tüm virüs, truva atı, vs tehlikelileri tanır
+ Windows dosyalarını iyi bildiği için yanlış alarm vermez
+ Olası tehlikeleri ağda paylaşır ve virüs veritabanı henüz güncellenmemişken dahi diğer kullanıcıları uyararak korur
+ Eğer isterseniz, virüslü dosyaları silmeden önce olası çökmelere karşı Sistem Geri Yükleme Noktası oluşturabilir (Ayarlar kısmından aktif edilmeli)
+ .rar, .zip, vs tüm arşivleri tarayabilir (Hatta .exe, .dll, vs tüm formatları derinlemesine tarar)
Not: Windows orijinallik doğrulaması gerektirir!
Bu Benim dÜŞÜNCEM !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)