H hennaed Level 3 Katılım 7 Ocak 2011 Konular 36 Mesajlar 171 Reaksiyon Skoru 13 Altın Konu 0 TM Yaşı 15 Yıl 5 Ay 10 Gün Başarım Puanı 72 MmoLira 0 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 15 Ağu 2011 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Arkadaşlar Rütbem yok biliyorum ama sizi uyariyim dedim YS belgesi olmuyan yerlerden hiçbir şekilde host almayın ve ----@hotmail.com gibi msn ler bana hiç güvenilir gelmiyor Eğer kandırıldıysanız o kişiyi polise bile şikayet edebilirsiniz sitesi olmuyan yada fazla müşterisi olmuyan yerler den fazla almayın başkalarının daha çok aldığı yerlerden alın ve kandırılmamaya açık Olun
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Arkadaşlar Rütbem yok biliyorum ama sizi uyariyim dedim YS belgesi olmuyan yerlerden hiçbir şekilde host almayın ve ----@hotmail.com gibi msn ler bana hiç güvenilir gelmiyor Eğer kandırıldıysanız o kişiyi polise bile şikayet edebilirsiniz sitesi olmuyan yada fazla müşterisi olmuyan yerler den fazla almayın başkalarının daha çok aldığı yerlerden alın ve kandırılmamaya açık Olun