Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Crysis 3 Senayo Planı Hazır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KAANCAKAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 596
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KAANCAKAL

Level 6
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
122
Online süresi
4h 35m
Reaksiyon Skoru
119
Altın Konu
2
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
161
MmoLira
172
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

images
Crysis 2'nin multiplayer betasının şu anda Xbox Live'deki yerini aldığını da hatırlatalım.

Crytek, Crysis ile ilgili röportajlarına dur durak vermiyor. Geçtiğimiz günlerde Cevat Yerli, Crysis 2'nin en iyi performansı PC platformunda vereceğini söylemiş akabinde dün CryEngine 3 oyun motorunun piyasanın en iyisi olduğunu belirtmişti. Yerli, şimdi de Crysis 3 için senaryo planının hazır olduğunu açıkladı.

Crysis 3'ü yapmak için can attığını söyleyen Yerli, yine de üçüncü yapıma başlanmasının Crysis 2'nin başarısına bağlı olduğunu sözlerine eklemiş.

"Kesinlikle Crysis 3'ü yapmak istiyoruz. Resmi bir duyuru yapmıyorum. Crysis 3'ü yapmayı çok isteriz ancak öncelikle ikinci yapımın başarılı olması gerekli. Crysis'in kurgusunun nasıl devam edeceğiyle ilgili bir planımız olduğundan bahsedeceğim ancak bu Crysis 2'nin başarısına bağlı."

"Eğer herhangi bir sebeple oyun hedeflerimize ulaşamazsa, bu yine de Crysis 3 olmayacağı anlamına gelmez. Ancak Call of Duty: Black Ops'a yakın bir satış başarısı gösterirse, bu daha fazla Crysis olacağı anlamına gelir."

nette buldum ben bunu :S

Forumda benzeri var zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri