HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Mmyt2Yi Çoğumuz Oynuyor Ama Çince Bende tr yamasını Oluşturdum ve Size sunuyorum
Evet Linkimiz (BUYRUN BURADAN BEDAVA İNDİRİN)
Bu Tr Yamayı Yeni Yüklenmiş(Normal Metin2 Ye Girmediğiniz)Oyunun İçine Atın Ve Mmyt2 By Gorfb1 Yazana Girin Alttaki Butona Basın error Vercek Errore Tamam Deyin Açılan Oyunu Kapayın(Kapamazsanız Habire Bağlanırken Hata Der)Sonra Yine Girin Girer %100
Düzenledim +REP
SetGuildMarkPath Hatası Verirse Bu Dosyayı İnidirin İçine Girin Setguildmarkpath Yazana Girin packin içine yazana Girip İçindekilerini Pack A Atın Çözülür Link:
Set Guild Mark Path
Eğer LocaleGame.... Mi Ne Verirse Pack a girip LocaleTr.adrr Yi Silin
Yardımcı Olduysam Sevindim
+R
+E
+P
:f08::f08::005:Önemli Not: Link Kırılırsa Link Kırıldı Yazın Uplarım :005::f08::f08:
Arkadaşlar Prdon Rapidshare.de Kapanmış Başka Yerden Upload Ettim :ka19:
Sabit Plsss

Arkadaşlar Yeni Özellik Eklendi İşte Bu
GRAND YAPIYSUNUZ Kötü Ruh Kovma Fln Okumayın Tek Ruh Taşında P Oluo
Ve Droplar 250 Ken 2000 Oldu
)):005::005:
Oyunun Sitesi(Anasayfa)
İtemShop
Arkadaşlar Konuya 10321 Kişi Bakmış Ve Sadece 20 30 kisi Cvp Yazmış Ama 10321 Kişi 1 Haftada Rekor Budur İşte
:l03::l03:
Evet Linkimiz (BUYRUN BURADAN BEDAVA İNDİRİN)
Bu Tr Yamayı Yeni Yüklenmiş(Normal Metin2 Ye Girmediğiniz)Oyunun İçine Atın Ve Mmyt2 By Gorfb1 Yazana Girin Alttaki Butona Basın error Vercek Errore Tamam Deyin Açılan Oyunu Kapayın(Kapamazsanız Habire Bağlanırken Hata Der)Sonra Yine Girin Girer %100
Düzenledim +REPSetGuildMarkPath Hatası Verirse Bu Dosyayı İnidirin İçine Girin Setguildmarkpath Yazana Girin packin içine yazana Girip İçindekilerini Pack A Atın Çözülür Link:
Set Guild Mark Path
Eğer LocaleGame.... Mi Ne Verirse Pack a girip LocaleTr.adrr Yi Silin
Yardımcı Olduysam Sevindim+R
+E
+P
:f08::f08::005:Önemli Not: Link Kırılırsa Link Kırıldı Yazın Uplarım :005::f08::f08:
Arkadaşlar Prdon Rapidshare.de Kapanmış Başka Yerden Upload Ettim :ka19:
Sabit Plsss

Arkadaşlar Yeni Özellik Eklendi İşte Bu
GRAND YAPIYSUNUZ Kötü Ruh Kovma Fln Okumayın Tek Ruh Taşında P Oluo
Ve Droplar 250 Ken 2000 Oldu
)):005::005:Oyunun Sitesi(Anasayfa)
İtemShop
Arkadaşlar Konuya 10321 Kişi Bakmış Ve Sadece 20 30 kisi Cvp Yazmış Ama 10321 Kişi 1 Haftada Rekor Budur İşte
:l03::l03:
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)