Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Phoenix te 75 full str glaİve acİl satilik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saki31
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Phoenİx te 75 level full str glaİve Çar satilik tir İlgİlenenlere resİm ve tÜm bİlgİlerİ verİlİr Çarin skİllerİ full dÜr + fazladan sp sİ de vardir. İstanbul İÇİ ve tekİrdaĞ da elden Çari kendİm verebİlİrİm. Ayrica muĞla antalya eskİŞehİr van İllerİnde Çari elden ulaŞtirabİleceĞİm arkadaŞlarim mevcuttur.Ünİversİte ÖĞrencİsİdİr hepsİ. ÖĞrencİ olduĞumdan dolayi acİl para gereklİ..
İyİ bİr aliciyada 1 sayfa elixir verİlecektİr.

MSN ADRESİM MESAJ SINIRLAMASINDAN DOLAYI VERMEDİM MSN ADRESİMİN ARASINA *(YILDIZ) İŞARETİ KOYARAK VERECEĞİM g*o*k*h*a*n*d*e*m*i**r*1*2*3*@*mynet*.*com arkadaşlar * işaretlerini çıkartıp msni düz bi şekilde ekleyip konuşabilirsiniz.iyi günler

çarın skiller i fire 75 heuksal 75 old 48 light 52 şeklindedir ama lightı kapatım cold yapabilirm istersen sp var

çar satımı günceldir.ayrıca hatay ilide satışa eklenmiştir.elden satış yapılır. Ayrıca 72 lvl wizard / bard çar satılıktır itemler +3 +4 fullblue dur. bu çarında elden aynı illerde satışı yapılır.resimleri mevcuttur.lütfen ciddi alıcılar msn'e eklesin.telefon yoluylada ulaşabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri