Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Size gerçeği söylemedik :)))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan n0nam3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

burooo xD.Sazan gibi atlıor dedign TUGRA loncasının bir üyesi xD.Ayrıca yalakalık yaparak BLueroZZ un köpegi olmaya çalışma...İsterseniz yazdıklarımı tekrar okuyun çünkü noname bni küçük görüyor xD.Ben hiçbir zaman bn böle güçlüyüm bn şöyle güçlüyüm demedim...Buro da yazık o gün ona iyi davransam edit wersem küpek gibi burda ChatLaX haklı o kral derdi neden çünkü aç bir köpekten farkı yok.Hee eğer beni adi insafsız bir adam olarakmı görüyorsunuz?Pekala ozaman bir zamanlar 5iktas 5ikasninja nın sahibi olan Uğur abime sorun bakalım beni tarif etsin.Bana burda gelipte kmse adammısın diemez diyende adamlıgın ne oldugunu bilmiyor.Adam olmak ws kazanmak değil hal ve tavırdan ibarettir.Madem bnden büyüksün buda benden sana kardeş ögütü blki dkkate alırsın

Bana Köpek Dıyon Ayıkamadım Küpe Icın Yalvarıdınız Hatırlatırım ;)

Zeytinyağı misali üste çıkma çabaları bunlar konuyu başlık altında alıp kendilerine göre yön vermek isteyen arkadaşlar, kardeşler asıl siz yormayın kendinizi lonca konusunda çok iddia lı olduğumuzu söyledik sizde boş zamanını yakaladınız yinede savaş isteğiniz red edilmedi.. Buna karşın onca çene çaldınız bizde size lonca savaş isteği yolladık hemde onlarca kez bunun bir açıklaması varmı ?

onlıne 10 olmadan savsa gırmıyor demekkı adam:D

Bu Sadece bir oyun dien İnsan evladı işine gelnce wsye çağırıo gdyrz 6sura beni beklior.s Snra bugün çölde Tugrayı felç edince 1e 1 dionuz Lafla peynir gemisi yürümüor arkdaş Sonra kırmızlarda Bering adlı Şahısa 3-0 yendm halde hala kem küm edior Herkezde bir laf yaparım ederim Öle olmuo bu işler Biz 3 e tek dalnca gel 1 e 1 dio o dalnca adam oluor .s Yazık Bide DipNot:Bein Bedava<3

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri