Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Elmader, Terim için dedi ki.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DN Angel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 576

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Elmader, Terim için dedi ki...
Galatasaray'ın yeni transferi Elmander, Expressen gazetesine verdiği röportajda Fatih Terim ve Türk futbolu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte o röportajdan pasajlar...
elmander.jpg

G.Saray`ın yeni golcüsü Elmander, tam bir Terim hayranı çıktı. Expressen gazetesine veren İsveçli golcü Türk futbolu ve G.Saray`la ilgili şu ifadeleri kullandı:

"G.Saray`ı yaşamak ve Şampiyonlar Ligi`nde mücadele etmek için seçtim. Bu maceram biraz çalkantılı başladı. sebebiyle ligin başlaması 1 ay kadar gecikti. İlk başlarda neler olduğunu bilmek istedim ama hiç kimse bu konuda çok fazla konuşmak istemedi. Ne olduğunu pek bilmiyorum ama F.Bahçe Başkanı ve Teknik Direktörü`nün tutuklandığını biliyorum. çok büyük bir kulüp ve büyük ilgi görüyor. Almanya`daki kampında, her gün 200-300 geliyor ve otelin önünde durup çığlıklar atıyordu. Bu alışık olduğum bir durum değil."

RAKİBİMİZ F.BAHÇE VE BEŞİKTAŞ

"G.Saray son yıllarda hayal kırıklığı yaşamış. Bu taraftarlar için kabul edilemez bir durum. Bu yüzden bu sezon çok başarılı olmalıyız. olmamız gerekiyor. Terim harika bir teknik direktör. Büyük bir bilgiye sahip. Türk Milli Takımı ve G.Saray`la başarılarını biliyordum. O`nun ve Milli Takım`la ulaştığı başarıların şans olmadığını doğrudan gördüm. Şampiyonluk yarışında en ciddi rakibimiz F.Bahçe ve gibi görünüyor. da her zaman üst sıralarda yer alıyor. Farklı sistemlerde oynuyoruz. Şu ana kadar 4-4-2, 4-3-3 ve 4-1-4-1 oynadık ama felsefemiz hep hücuma yönelik. Bu da hoşuma gidiyor. İngiltere ile karşılaştırıldığında çok farklı bir kültür var. Türk insanı inanılmaz sıcak. Bu da gerçekten iyi hissettiriyor. Ayrıca İngiltere`ye göre daha fazla güneş ışığı var."

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri