Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Bilteksis Rezilliği !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan entara12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 617
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

Perşembe günü Bilteksise Ödeme Yaptım.

Bilteksisi Aradım Ödemeden Sonra Adam 13 Saat İçinde Teslim Edielcek Dedi.
Ödeme Bildirimide Yaptım Bunu geçmeyelim İşte Adamı Aradım Konuştum 13 saat içinde teslim edilecek dedi.
13 Saat Geçti.Cuma Günü Saat 16.32 Adamı Arıyorum telefon cevap vermiyor.Bana Verdikleri Dosyalarda Site Adresi Var Siteye Girmeye Çalışıyorum Girmiyor.Destek'e bildirdim.2 Saat Sonra cevap Geldi.Mysql Sıfırlanmalı Dedi.Site Düzelmesi İçin Tamam Sıfırlayın Filen Dedim.Adamlar Sıfırladı.Ayarladılar Sonra Tekrar Girmedi Siteye.Tekrar Attım Hala Girmiyor.Birisi Dedi İlgileniyoruz Site İle Dedi.Sonra 1 Gün daha Bekledim.Cumartesi Oldu.Attım Ticketlere yanıt Yok.İş Bitince Beni Bilgilendirceklerdi.Bir siteyi 5 Günde mi Yapıyorlar Ne anlamadım Gitti.

Birde Yazmışlar Siteye %100 Müşteri Memnuniyeti-Hızlı Ekip-7-24 Destek Filen Faso Fiso. hiç Dedikleri Yok.Hayır ben SAbrederimde Arkadaşlarım Artık Laf Dior.

Örnek: Ben Senin Güvenilir Dediğin Siteye Hay ...... Filen Gibi.

Burda Bilteksisde Çalışan Varsa Okusun Konumuda yardım Etsinler 3 Gün Geçti Ya Teslim Ederseniz Güzel Olur Artık PvPMi Gelecek Yüzlerce Oyuncunun Önündede mahçup Bırakıyorsunuz İnsanı Lütfen.

Hayır Anlamadım Gitti Tüm PvP'ler 13 Saat İçinde Teslim Etcez Diyip 6 Günde Filen mi Veriyorlar PvPYi Ne :)

Kardeş Sana 1 Günde teslim Ettiler yazıyı dikkatli Oku Banada Teslim Ettiler Ama Siteye Giriş Yapamıyorum.Siteye Girilse Sorun Olmucak Ve Puttyde Oto kurulum Sistemi Yok.

putty oto kurulum snn istedigin gibi olmuyor sh m2cp.sh yaz bak nasıl çıkıyor araştır biraz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri