Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Sonradan Geldim diye hor görülmek...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jjiSeRSeRijj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Önemli olan sonradan başlamak değil.
Sonradan başladık diye hor görmeyin rica ediyorum.
Önemli olan doğru dürüst güzel bir oyun oynamak.
Ve oyunun kasmaktan ibaret olmadığını anlamak.
Şunu deöeye çalışıyorum metin2 sadece kasmak için oyanan bi oyun değildir ne yazıkki
bazı 5 yaş altı zekalı arkadaşlarım bu oyunda bile hile açarak ne kadar geri olduklarını göztermektedirler.

Önemli olan iyi odstluklar kurabilmek.
Ne yazıkki kendilerini bişey zanneden arkadaşlarım fısıldamasını bloke ederek hiç bir loncaya girmeyerek arkadaş listesinde 1 arkadaşı bile olmayarak ne kdr anti-insan canlısı olduklarını göstermektedirler.

Bazı geri arkadaşlarımda varki o kadar kişinin emeğini boşa çıkarmak kendi emeklerini tavan yaptırmak için çalışırlar.
Milletle sahte dostluklar kurar sonra itemlerini alır kaçar.

Sonradan gelsemde allaha şükür alnım açık ve bunların hiç biri bende yok.

Oyunda insaniyetime yönelik bir şikayeti olan var mı?

Gerçekten çok haklısın,
bilmiyorum aranızda knight oynamış olan ordaki arkadaşlık ortamını hic bir seye değişmem ama ne yazzikki oyun yoneticileri oyunla ilgilenmediklerinden oyunu bırakmak zorunda kaldım. :(

knight taki ark ortamımı orda herkes birbirini dolandırıyor adam pazardakileri clana alıyor sona bi yere çekiyo nere olduqunu unttm orda adamı öldürüp parasını alıyo :D orda otomotik yeniden doğduqu icin 0 para kalana kadar alıyorlar adamın parasını :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri