Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
sitede bu yazzıo
Bu Yazıyı Herkez Okusun Ki Nasıl Bir Durumda Olduğumuzu Anlasın !
-Biz Bu Oyunu Sizlerin Zaman Geçirmesi Ve Eğlenmesi İçin Açtık
-Kafamıza Göre Dur Şurda Problem Yapalım Dur Şu Oyunu Kapatıyım Şunlar Oynamasın Demiyoruz
-Ama Siz Anlayış Göstermeyip Sürekli Açık Kalsın İstiyorsunuz
-Eee Biz Oyunu Keyfimizden Kapatmıyoruzki Günün 20 Saat'i Onlineyim
-Az Önce 10 Dakika Oyuna Gireyim Dedim
-Adamın Biri Flood Yapıyor Bugda Kaldm Bugda Kaldım
-Lan Balık Beyinli Ben Herkeze Tek Tek Tek Tek Mi Söyleyeceğim
-Bug İçin Websayfası Yaptığımızı
-Yapana Kadar Açılmıyor Oyun Aklınız Başınıza Gelsin
-Annenize Küfrettirmeyi Çokmu Seviyorsunuz Demiş Hakkımda Ne Düşünüyorsan Allah Sana 100 Milyon Katını Versin !
Suçsuz Arkadaşlarda Var Biliyorum Ama Kurunun Yannda Yaşda Yanıyor
Pack Sistemiyle Beraber Açılacak Uzun Sürmez
--------------------------------------------
MMOMT2 YÖNETİM
----------------------------------------------
BY [TL]TR0J3N18
-Biz Bu Oyunu Sizlerin Zaman Geçirmesi Ve Eğlenmesi İçin Açtık
-Kafamıza Göre Dur Şurda Problem Yapalım Dur Şu Oyunu Kapatıyım Şunlar Oynamasın Demiyoruz
-Ama Siz Anlayış Göstermeyip Sürekli Açık Kalsın İstiyorsunuz
-Eee Biz Oyunu Keyfimizden Kapatmıyoruzki Günün 20 Saat'i Onlineyim
-Az Önce 10 Dakika Oyuna Gireyim Dedim
-Adamın Biri Flood Yapıyor Bugda Kaldm Bugda Kaldım
-Lan Balık Beyinli Ben Herkeze Tek Tek Tek Tek Mi Söyleyeceğim
-Bug İçin Websayfası Yaptığımızı
-Yapana Kadar Açılmıyor Oyun Aklınız Başınıza Gelsin
-Annenize Küfrettirmeyi Çokmu Seviyorsunuz Demiş Hakkımda Ne Düşünüyorsan Allah Sana 100 Milyon Katını Versin !
Suçsuz Arkadaşlarda Var Biliyorum Ama Kurunun Yannda Yaşda Yanıyor
Pack Sistemiyle Beraber Açılacak Uzun Sürmez
--------------------------------------------
MMOMT2 YÖNETİM
----------------------------------------------
BY [TL]TR0J3N18
yha gm of yha neden hemen kapatıyorsun sna küfür edenleri neden banlamıyorsun ki hm bugta kalanlarlada ugrasma adamlar aferdersiniz ama hayvan gibi oyuna girisiolar yha bizim ne kabahatimiz var yne ? onlar derlerse desinler salla tmm sizi anlıyorum gm ler elektirik gidio fln oyun kapanıo o sırada küfür ediolar ama yani sende biz yapmadik arkadaşlar elektirikler kesildi özü deseniz olur ama eğer o adamlar hala küfür etmekte kararlılarsa işte o zaman oyunu kapat simdi aç işte aha o satan3457 bnm sınıf arkadas o bnm knq o da demis sana aç sw yi diye ii güzel açmıssın sv yi 10 dk lığına da sen kendi işine baksana gm onlarla ne işin var o bugrapor etmemi neyse işte o açılınca haber verirsin millete adamlarda bug rapor eder. bu kadar basit yani küfür ederlerse takma bug derlerse fln salla gitsin dediklerimi düşünün gm ler ve bn rica ediyorum lütfen allah rızası için açın sw yi açın bn herkeze diyecem bug ve küfür edenlerle konusucamm sözz kardeşim sen yeterki aç yha bak snn sw yi açman için o kadar yazı yzdım nolur yani sw yi açsan ???
yha gm of yha neden hemen kapatıyorsun sna küfür edenleri neden banlamıyorsun ki hm bugta kalanlarlada ugrasma adamlar aferdersiniz ama hayvan gibi oyuna girisiolar yha bizim ne kabahatimiz var yne ? onlar derlerse desinler salla tmm sizi anlıyorum gm ler elektirik gidio fln oyun kapanıo o sırada küfür ediolar ama yani sende biz yapmadik arkadaşlar elektirikler kesildi özü deseniz olur ama eğer o adamlar hala küfür etmekte kararlılarsa işte o zaman oyunu kapat simdi aç işte aha o satan3457 bnm sınıf arkadas o bnm knq o da demis sana aç sw yi diye ii güzel açmıssın sv yi 10 dk lığına da sen kendi işine baksana gm onlarla ne işin var o bugrapor etmemi neyse işte o açılınca haber verirsin millete adamlarda bug rapor eder. bu kadar basit yani küfür ederlerse takma bug derlerse fln salla gitsin dediklerimi düşünün gm ler ve bn rica ediyorum lütfen allah rızası için açın sw yi açın bn herkeze diyecem bug ve küfür edenlerle konusucamm sözz kardeşim sen yeterki aç yha bak snn sw yi açman için o kadar yazı yzdım nolur yani sw yi açsan ???
keşke açsa inş açar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)