Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Server Online-Offline Durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nothing2Lose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 655
  • Görüntüleme Görüntüleme 94K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2 tane carım war 2 side sohan dagına gitmiş 2 side 1. köydeydi sohan dagında ne isi war carların noluyor gm ler carlaramı gırıo anlamadm yha bilgilendirirmisiniz........??????

bi açık bi kapalı bu ne ya bide onarım varsa şimdi bencillik gibi olmasın ama pazar yapılmasın cumartesi ye kadar çalışan insanlar da var yada ben öğrenciyim sadece cumartesi girebiliyorum.

Ulan Sesimizi Cikartmadık Amq Oyununun Anasını S2ktiniz Charlar Bugda Mal Mal Bekliyoruz Birşeyler Yapın Die Onuda Gectik Paralar 10m Düşürülmüş Yazık Degil mi Lan İnsanların Emekleriyle Oynamaya Amk 2dk Adam Olun İlgilenin Şu Oyunla Kenjiro Editlemişsiniz Amq Adamın Götü Kalkmis Millete Kral Mualemesi Yapıo Amciq Bende Edit Olsam Götüm Kalkardı Tabi Son Bir Not Sizin Kuracaginiz Swnin Ta Amına Koyayım... :ka19:

Ulan Sesimizi Cikartmadık Amq Oyununun Anasını S2ktiniz Charlar Bugda Mal Mal Bekliyoruz Birşeyler Yapın Die Onuda Gectik Paralar 10m Düşürülmüş Yazık Degil mi Lan İnsanların Emekleriyle Oynamaya Amk 2dk Adam Olun İlgilenin Şu Oyunla Kenjiro Editlemişsiniz Amq Adamın Götü Kalkmis Millete Kral Mualemesi Yapıo Amciq Bende Edit Olsam Götüm Kalkardı Tabi Son Bir Not Sizin Kuracaginiz Swnin Ta Amına Koyayım... turkmmo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri