TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Bu kadar hile bir oyunda :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kabilat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 796
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kabilat

Level 2
Üye
Konular
12
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 12 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
50
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benim oyunu bırakma sebebim hem türte hem pvpde, bir kere acayip hile var. Görüdüğünüz her 10 kişiden 5i speed hack moblock bk hilesi falan kullanıo. Gidin bakın başka bir mmoprgde bu kadar hile yok. ikinci olarak 10 yaşındaki çocuk bile oynuo. oyuncuları tanıma şansı sıfır. bir karakter kız çıkıo kullanıcısı erkek. açıkçası sizde rahatsız oluyorsunuzdur herhalde. üstelik m yani yang satın alma var swdeki fiyatlar fırladı. yani charınıza para yatırmassanız millet sizi yatırıo sizde yeri öpüonuz. kasması zor. eski türkteki kasma zorluğu şimdiki türk kasma zorluğundan 1 kutu daha kolay. yani şu an 5 kutu dolduruyormuşsunuz gibi oluo.
üstelik bildiğiniz dünyadan soyut yaşıonuz. pwp bırakma nedenim güvenlik sorunu. önceden onu açtım ancak adminler bakmadılar sorunuma. kendi hesap bilgilerimi yazarak başkasının hesabına girdim. vede siyah çelik +3 buldum. 42 lw ninjada. bırakın sizde ilk balarda zor oluyor ama 1 ay sonra alışıonuz vede kurtuluyosunuz.
Hadi Allah kurtarsın:m08: :l04:

Gerçek hayatta başarılar

Real hayatında başarılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri