- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Benim oyunu bırakma sebebim hem türte hem pvpde, bir kere acayip hile var. Görüdüğünüz her 10 kişiden 5i speed hack moblock bk hilesi falan kullanıo. Gidin bakın başka bir mmoprgde bu kadar hile yok. ikinci olarak 10 yaşındaki çocuk bile oynuo. oyuncuları tanıma şansı sıfır. bir karakter kız çıkıo kullanıcısı erkek. açıkçası sizde rahatsız oluyorsunuzdur herhalde. üstelik m yani yang satın alma var swdeki fiyatlar fırladı. yani charınıza para yatırmassanız millet sizi yatırıo sizde yeri öpüonuz. kasması zor. eski türkteki kasma zorluğu şimdiki türk kasma zorluğundan 1 kutu daha kolay. yani şu an 5 kutu dolduruyormuşsunuz gibi oluo.
üstelik bildiğiniz dünyadan soyut yaşıonuz. pwp bırakma nedenim güvenlik sorunu. önceden onu açtım ancak adminler bakmadılar sorunuma. kendi hesap bilgilerimi yazarak başkasının hesabına girdim. vede siyah çelik +3 buldum. 42 lw ninjada. bırakın sizde ilk balarda zor oluyor ama 1 ay sonra alışıonuz vede kurtuluyosunuz.
Hadi Allah kurtarsın:m08: :l04:
üstelik bildiğiniz dünyadan soyut yaşıonuz. pwp bırakma nedenim güvenlik sorunu. önceden onu açtım ancak adminler bakmadılar sorunuma. kendi hesap bilgilerimi yazarak başkasının hesabına girdim. vede siyah çelik +3 buldum. 42 lw ninjada. bırakın sizde ilk balarda zor oluyor ama 1 ay sonra alışıonuz vede kurtuluyosunuz.
Hadi Allah kurtarsın:m08: :l04:
- Konular
- 326
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Gerçek hayatta başarılar
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hımm :SSSS
- Konular
- 331
- Reaksiyon Skoru
- 132
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)