farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
bList 1
bList
Hikaye Ekle

Mutlaka oku!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akrobat620
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 272
Arkdsalar benim normal metin2 serverin de ..72 lvl savascim var..oynadigim serverde geri kalmis olabilirim..dogru ama bu pvplerin hepsinde bole oyun kapanir..sacma soylemiyorum bu oyunun size garantisi nedir._?_siz bu oyuna para yatiyorsunuz bu oyunun yarin kapanmicani nerden biliyorsunuz..yazik deilmi onca aclik sinirinda yardim bekleyen ac insan var..bu hatayi yapiyoruz insanlara yardim etcegimiz yerine oyuna sacma seyler yapiyoruz..ama bari saglam yere yapin iciniz rahat olsun..sizin bu oyun kapaninca paranizi geri isteme avantajiniz olmucak..yha simdi oyunun dahiri bir mahkemete dileceksi yazin hazirda bulundurun yada oyun kapandiktan sonra aglamayin .. Bunu para verenlere soyluyorum..size sacma gelebilir uyduruyor diyenleriniz mutlaka olucak..resmi bir kayit deildir bir kez daha ikazz ediyorum paraniza yazik..suncacik bebeler babalarindan para alip bankamatige kosuyor..devir bu devir gencler olarak bu devre engel olun..!!!

kardeş oyuna para yatıranların para derdi yokki hem milletin derdi nie seni geriyorki bırak yatırsın zaten bu gidişler server artık büyür büyür para parayı çeker ne kadar kişi o kadar para yhani :) neyse gmlerin böyle bir şeyi yapcağini da düşünmüyorum parayı alıp kaçmak gibi zaten admin dedi parasını geri isteyen hesap numarasını versin dedi

Sende çok haklısın ama adı üzerinde onları parası istediği yere yatırabilme özelliği var yani karışamayız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri