SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Smackdown YaLanmıdır Gerçekmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugurxx23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tartışalım..
Benim düşüncelerim..

Onlar gerçek değil ama o dövüşçüleri çıkarmadan önce 1 yıl kadar eğitim veriyorlar montaj yok çok sıkı eğitim alıyorlar öle çıkıyorlar mesela jeff hardy adamı boynundan tutup yere vuruyor(muş)gibi aslında kafası yere değil jeff hardynin omuzunun biraz altına geliyor!!!

Gerçek olmamasına rağmen çok iyi bir show!ama bazı extreem kurallar olan maçlarda kaşla dudaklar gözler patlayıp kanıyor!

Jeff hardy bir kere sahneye çıkarken kaza geçirdi yandan patlayan o şeyler var yha sahneye girince patlıyor işte jeff hardynin yüzüne gelmiş sonra jhon cena nın boynu kırıldı !bir çok kaza oldu!gerçek olmamasına rağmen bazıları gerçek!

Görüyorum kan man akmıyor ama bakıyorum adamın sırtı pancardan öte bişi kavurma olmuş artık!

Onlar sokaktan gelip 2 gün çalışan insanlar deil misal Undertaker'a bakın 1994 demine katılmış. 25 kere wrestlemania şampiyonu kendi haraketlerini yaparken sakatlana bilio bunlar prefosyonel sen şimdi gelip kavgada adama swanton bomb yapabilir misin? Yapamassın yaparsında tam adamın üstünü zor tutturursun ve adam hastanelik olur.
wwe_smackdown_vs_raw_2006_001.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri