Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

5 Nisan 2012 Impact Wrestling İncelemesi-Yeni Bir Devir

JeFFHaRdYFaN

Hardyac Arrest
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,833
Reaksiyon Skoru
742
Altın Konu
0
Başarım Puanı
265
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 13 Gün
MmoLira
-240
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

5 Nisan 2012 – Impact Wrestling İncelemesi

impactwrestling.png

Geçen hafta Hulk Hogan`ın General Manager olmasıyla ilgili bir promo izliyoruz.

Hulk Hogan & Dixie Carter & Sting - Bobby Roode | Promo

Ardından ringe dönüyoruz. Açılış gayet güzel. Ringin ortasında Sting ve Dixie Carter var. Ring kenarında ise TNA Superstarları toplanmış vaziyette.

Dixie:"Impact Wrestling`e hoş geldiniz! Bu gece bizim için ve ring dışındaki tüm güreşçiler için çok önemli bir akşam olacak. Kendisini anons etmem gerekiyor. Bayanlar, baylar… Hulk Hogan!“

Hulk Hogan, Dixie`nin anonsunun üzerine ringe geliyor. Bu şovda İmpact şovunda yeni bir çağ başlıyor onunla.

Hulk Hogan: “Tüm manyaklara söylemeliyim ki buraya geri gelip Genel Müdür olmak gerçekten muhteşem, kardeşim. Sting`e teşekkür etmeliyim çünkü ben çok önceden bu ringe gelip kendisinden arkamı kollamasını istemiştim. Ve Dixie Carter, sana da ikinci şans için çok teşekkür ederim. Millet, bizim Impact ile yapılacak çok fazla işimiz var çünkü Impact hızlı bir araç gibi. Tekerleri, tren gibi hızlı. Yeni planlarım var, yeni fikirlerimiz var ve bu şirkette yeni şeyler olacak. Ama öncelikle yeni genel müdür bazı Lockdown işlerini yürütmeli, kardeşim. Koca adam Morgan ve sen Crimson! Siz iki canavarı bir kafese kilitleyeceğim ve aranızdakiler resmi olarak Lockdown`da bitecek. Daha çok Lockdown işim var. TNA Knockouts şampiyonu Gail, kim contender olabilir, kim seninle aynı ringi paylaşabilir? Bu nedenle bu gece bir mücadelemiz olacak. Bu gece kimin şansı hak ettiğini ve şampiyonumuzla aynı ringde bulunması gerektiğini öğreneceğiz. Daha uzaklaşmadan halletmek istediğim bir iş daha var. Buraya Eric Bischoff`u getirmem gerekiyor. Sen ve benim şu anda konuşmamız gerek bir şey var.“

Ric Flair dışarıdan konuşunca ikili tartışmaya başlıyor.

Bu arada tartışma uzamadan Off the Chain çalıyor. Bobby Roode tüm karizmasıyla, kemeriyle ve adamlarıyla girişte gözüküyor.

Hulk Hogan: “Şampiyon bugün aramıza katılman çok güzel fakat geç kalman beni memnun etmedi.“

Bobby Roode: “Geç mi? Şampiyonun saatine göre ben tam zamanında gelmişim. Hogan, gördüğün gibi ben her istediğimi yapıyorum. İstersen bunu eski genel müdüre sorabilirsin. Burada benim tarihteki en baskın dünya şampiyonu olmamı durdurabilecek bir tane adam yok. Buna sen de dahilsin. Eğer şampiyona inanmıyorsan, Dixie Carter`a sorabilirsin. Doğru değil mi Dixie? Bu gece buraya, Nisan`ın 15`inde Lockdown`da başarılı bir şekilde, onu utandıracak bir şekilde James Storm`u yeneceğimi belirtmeye geldim. Sonuna kadar Hulkster, şampiyon buradan gidiyor.“

Roode gitmeye yeltenirken Hogan konuşmaya başlıyor.

Hulk Hogan: “Hey, hey, hey. Bay Geç Kalan Roode, Impact şampiyonu, sanırım duymadın burada bir şeyler değişecek kardeşim. Mr. Anderson buraya gel. Evet dostum buraya gel.“

Mr. Anderson ringe geliyor.

Hulk Hogan:“Mr. Anderson burada seninle aynı ringde bulunmak çok güzel. Bahsettiğim şey taraftarların istediği bir şey. Bu şey, seni Mr. Anderson ile karşılaşırken görmek olacak. Bu olay bu gece olacak.“

Roode isyan ediyor ve bağırıp çağırıyor.

Hulk Hogan: “Evet bu maç bu gece olacak. Sen ve Mr. Anderson. Bu taraftarlar bunu istiyordu. Fakat taraftarların sevmediği birisi daha var. Bay Kurt Angle. Şimdi senin Jeff Hardy ile Lockdown`da güreşeceğini söylüyorum. Bu doğru, bu gerçekten doğru! Kurt Angle ben taraftarları dinliyorum. Ve onlar bu gece senin Jeff Hardy ile karşılaşmanı istiyor. Bu hemen olacak!“

Reklamlara gidip geliyoruz. Ringin içinde Angle ve Hardy`i maça hazır buluyoruz. Ring içindeki ve etrafındaki kalabalık da oradan ayrılmış.

Jeff Hardy vs. Kurt Angle

Lock-uplarda Angle rakibini köşeye sıkıştırıyor. Hakem müdahale ediyor bu duruma. Hakem ikiliyi uyarıyor. Hardy bir Headlock bağlıyor. Angle onu iplere yolluyor ama Shoulder Block yiyor. Hardy bir tane daha vuruyor. Ardından bir Armdrag çakıp sonrasında Armbar bağlıyor. Angle yavaşça yerden kalkıyor. Rakibine bir Armdrag vurmak istiyor ama Hardy karşısında işe yaramıyor bu. Angle iplerden sekiyor ama bir tane daha Armdrag yiyor. Hardy yeniden Armbar`a başlıyor. Angle yine kalkıyor. Köşeye sıkıştırıyor rakibini. Hakem saymaya başlıyor. Angle bir Eye Poke yapıyor ve kurtuluyor. Kurt Angle köşedeki rakibine yumruk atıyor. Diğer köşeye atıyor. Hardy rakibine bir Hurracanrana yapıyor. Ring dışına düşen Angle`a bir Dropkick çakıyor içeriden. Ardından kendisi de dışarı çıkıyor. Angle`ın kafasını bariyerlere çarptırıyor. Ardından Angle`ın kafasını bu sefer de demir basamaklara çarpıyor. Ringe sokuyor rakibini. Fakat Angle rakibi girmeden bir tekme atıyor. Angle`ın kafasının kanadığını görüyoruz. Bu az bir kanama değil. TNA`de ne zamandır böyle bir şey yoktu. Angle rakibini saçından tutuyor ve ringe sokuyor. Ardından bir Suplex çakıyor. Angle tuş deniyor ama sonuç alamıyor. Angle rakibine Headlock bağlıyor. Hardy yavaşça yerden kalkıyor. Dirsek darbeleri vuruyor. İplerden sekiyor fakat bir Back Elbow geliyor Angle`dan.

Commercial Break

Angle rakibini köşeye atıp koşuyor ama önce bir Back Elbow sonrasında da bir Whisper in the Wind yiyor. Biz ikili yatarken hareketi tekrar izliyoruz. Hakem sayıyor fırsattan istifade. Yine de ilk kalkan Kurt Angle oluyor. Clothesline deniyor ama Jeff kurtulup Clotheslinelar vuruyor. İplerden sekip bir Flying Forearm çakıyor. Ardından ToH deniyor ama Angle onu ittirip iplere çarptırıyor. Ardından Rolling Suplexes vuruyor. Tuş deniyor ama kurtuluyor yine Hardy. Angle rakibinin kalkmasını bekliyor. Bir Olympic Slam deniyor ama yapamıyor ve Hardy bir Twist of Hate ile Stunner arası bir hareket vuruyor. Swanton Bomb için köşeye çıkıyor. Fakat Angle gelip rakibini bir Suplex ile aşağı indirmeyi başarıyor. Tuşa gidiyor fakat olmuyor yine. Angle üstü başı çıkartıp Ankle Lock bağlıyor. Hardy zor durumda. Fakat ters dönüp kurtuluyor. Ardından Angle`a bir Spinning Kick vuruyor. Köşeye çıkıyor. Fakat Angle bir anda hakemi kendi üstüne kalkan gibi tutuyor. Hardy iniyor. Angle bir Low Blow deniyor fakat Hardy, Angle`ı kolundan yakalamayı başarıyor. Sonrasında Angle yalvarıyor. Yumruklar atıyor Hardy. Ardından bir Twist of Hate deniyor ama Angle onu ittirip ring dışına kaçıyor. Dışarıdan Hardy`e bakıyor. Oradan kaçıyor ve hakem sayıyor. Böylece maç bitmiş oluyor Count Out ile.

Kazanan: Jeff Hardy by Count Out

Hardy istemediği bir şekilde bitiriyor maçı ve memnuniyetsiz şekilde seviniyor. Arka alanda Hogan var. Angle`ın önünü kesiyor.

Hogan: “Sana bir şeylerin değişeceğini söylemiştim. Orada diskalifiye olamayacaksın, kaçamayacaksın. Jeff Hardy ile Lockdown`da kafeste olacaksın. Bu gerçek, bu kahrolası gerçek.“

Angle: “Hogan, bunu yapamazsın! Ben Kurt Angle`ım.“

Ama Hogan dinlemeden oradan ayrılıyor.

Arka alandayız yine. Ric Flair telefondan Eric Bischoff`u arıyor. Hoparlör`e veriyor sesi. İkili konuşuyor. Flair, Bischoff`un nerede olduğunu soruyor. Ardından az önce olanları açıklıyor. Hogan`ın kontrolü ele aldığından bahsediyor. Bischoff`un sesi pek anlaşılmıyor.

Bully Ray arka alanda Twitter`ı olmamasına rağmen trend olduğundan bahsediyor. Ardından sıradaki dünya şampiyonunun kendisi olduğunu söylüyor. Storm ve Roode isimlerini duymaktan bıktığını söyleyip kaslarını gösteriyor.

Bully Ray - Austin Aries | Promo

Reklamlara gidip geldikten sonra Ray`i ringde buluyoruz.

Bully Ray: “Benim kim olduğumu biliyor musunuz? Hayır ben berbat değilim ben Bully Ray`im. Ben Cavzilla`yım. Austin Aries, Austin ben senin gibi küçük tatlı bir çocuğun benim gibi büyük kötü bir adama kafa tutmasına şaşırdım. Austin, ben senden daha büyük tavuk kanadı yiyebilirim. Ben senden daha büyük…“

Austin Aries bunun üzerine ringe geliyor. Seyircilerden iyi tepkiler alıyor. Uzun zamandır böyle bir tepki görmüyordu.

Aries mikrofonu alıyor. Her zamanki gibi taraftarları eliyle susturmak istiyor. Fakat Bully Ray susmuyor. Bunun üzerine Aries yumruklar atmaya başlıyor. Ringin köşesinde Ray`i yumruk manyağı ediyor. Ardından üstündekileri atıp tekrar yumruklar atıyor fakat Bully Ray rakibini kaldırıp bir Powerbomb vuruyor ve kurtuluyor rakibinin yumruklarından. Kameralara ciddi bir poz veriyor ve biz de hareketi tekrar izliyoruz.

Bully Ray: “Kim olduğumu biliyor musun? Benim kim olduğumu biliyor musun dedim.“

Bully Ray yerdeki rakibinin tepesinde bu cümleyi kurduktan sonra oradan ayrılıyor.

Günün erken saatlerinden bir görüntü var. Joseph Park, sağı solu karıştırıyor. Oraya bir görevli gelip onu uyarıyor. Park ise Abyss`i aradığını söylüyor. Görevli bilmediğini söylüyor. Joseph Park ona kartını veriyor. Yemeğe kaç dakika olduğunu soruyor Park. Yarım saat olduğunu öğrenip gidiyor.

AJ Styles arka alanda Bobby Roode – James Storm maçını değerlendiriyor. Storm`un muhteşem bir hareketi olduğunu belirtirken oraya James Storm geliyor. Bugün kendisini Lockdown`a hazırlayacak bir adam aradığını belirtiyor. O adamın AJ olduğunu söylüyor. AJ Styles kendisine taktikler veriyor.

Ringdeyiz. Sıradaki maç bize Lockdown`da Gail Kim`in rakibinin kim olacağı sorusunun cevabını verecek. İlk olarak Hardcore Country çalıyor ve Mickie James çok hareketli bir giriş yapıyor. Ardından Winter geliyor. Onun ardından gelen 3 numaralı kişi Tara. O da şansını Gail karşısında deneyip başaramayanlardan. Ardından diğer Knockoutlar da geliyor ve maça geçiyoruz.

Tara vs. Mickie James vs. Winter vs. Angelina Love vs. Velvet Sky vs. Madison Rayne [No 1. Contender`s Match for TNA Knockout Championship]

Maça Tara ve Winter başlıyor. Diğer 4 Knockout farklı köşelerde bekliyor. Tara rakibini kolundan tutuyor. Winter üstünlüğü alıyor fakat hala boğuşma sürüyor. Tara rakibini iplere yollayıp bir Clothesline yapıyor. Ardından bir Body Slam vuruyor. Standing Moonsault vurup tuşa gidiyor ama dışarıdaki Heel Knockoutlar girip tuşu bozuyor. Tara, Angelina`ya tag veriyor. Angelina giriyor ringe. Eski kankası Winter ile bakışıyor. Fakat Winter dövüşmeden Mickie James`e dokunuyor. Mickie ringe giriyor. Lock-uplardan sonra Mickie rakibini ittiriyor. Love rakibine Headlock bağlıyor. Ardından Mickie bunu Bodyscissors`a çeviriyor. Angeline kurtuluyor bir tekem atıp tekrar Headlock bağlıyor ama Mickie kilidi bozup kendi lehine çeviriyor. Angelina yumruklar atıp iplere yolluyor ama Shoulder Block yiyor. Mickie bunun üzerine bir de Dropkick vuruyor. Ardından Mickie rakibini kaldırmak isterken Angelina önce ona yerde bir tekme atıyor ardından yere düşürüp kafasını iplere çarptırıyor. Love Clothesline için koşuyor Mickie çekilip bir Neckbreaker vuruyor. Tuşa gidiyor. Madison bozmak için giriyor fakat Mickie çekilince Elbow Drop, Angelina`ya geliyor. Madison, aprona kaçıyor. Angelina, Mickie`ye önce bir tekme sonra bir Sidewalk Slam vurup tuşa gidiyor ama Tara tuşu bozuyor. Madison Rayne`a tag vermek istiyor Love ama Rayne kaçıyor. Mickie ani yumruklar atıyor. Ardından iplerden sekiyor. Bu arada Velvet Blind Tag alıyor Mickie`den. İkili, Angelina`ya bir takım hareketi uyguluyor. Mickie aprona dönüyor. Angelina, Velvet`e bir yumruk atıyor iplere yolluyor ama Velvet Clotheslinelar ve Shoulder Block vuruyor. Ardından kalkmasını bekliyor. Running Knee Lift için koşuyor. Fakat Angelina çekilip karnına bir yumruk atıyor. Ardından bir Front Powerslam çakıyor. Tuşa gidiyor ama Velvet kurtuluyor. Madison Rayne`a tag veriyor Angelina. Bu arada Tara da tag alıyor. Madison`ı Love`a çarptırıyor. Ardından yumruklar atıyor. İplere yollayıp önce bir Clothesline ardından bir Widow`s Peak vurup tuşa gidiyor ama Winter bozuyor tuşu. Madison bir Eye Poke yapıyor. Tara`ya. Bu arada Velvet`e tag veriyor Tara. Madison da zorla Mickie`ye tag veriyor. Mickie girmek zorunda kalıyor. Fakat tam girecekken Madison bir tekme atıyor rakibine. Mickie dışarı uçuyor. Velvet rakibine Roll-up yapmak istiyor. Madison ipleri tutup kurtuluyor. Ardından bir Clothesline çakıyor. Madison, Velvet`e bir Rayne Drop vuruyor. O sırada ringe Angelina Love geliyor ve Madison`a bir Break A Bitch vuruyor. Tara bu sefer ringe giriyor ve Love`a bir Spider`s Web geçiriyor. Ringe bu sefer Winter gelip Tara`ya bir Side Slam Backbreaker vuruyor. Fakat Finisher fırtınası bitmiyor. Mickie geliyor ve Winter`a bir Mickie-DT çakıyor. Ama hala bitmiyor. Velvet gelip Mickie`ye önce bir tekme ardından bir In Yo` Face vurup tuşa gidiyor ve tuş!

Kazanan: “No 1. Contender for TNA Knockouts Title“ Velvet Sky

Velvet kemer maçı hakkını elde ediyor.

Arka alanda Mr. Anderson var. Suyunu yudumluyor. Anderson, kendisinin Roode`a yapacağının aynısını Storm`un Lockdown`da yapacağını söylüyor. Şampiyonun bugün dövüleceğini söylerken Roode ve adamları geliyor. Roode bunun olmayacağını söylüyor. Fakat Anderson`a bir teklif yapıyor. Anderson`a hemen buradan gitmesini aksi takdirde maçta canını acıtacağını söylüyor. Anderson kabul etmiyor. Roode da tehditlerini sürdürüyor. İkili sesli şekilde tartışıyor. Anderson, Roode`un adamlarının kravatlarını çekiştiriyor.
James Storm`un ve Hardy`nin Country Music Awards`dan görüntüleri geliyor ekrana.

Dün gece Eric Young ve ODB`nin bekarlığa veda partisinden görüntüler var. ODB gelip “Eğer benimle evlenirsen evdeki her gece senin için bekarlığa veda partisi gibi olacak.“ Diyor. Sonra yakınlaşıyorlar falan.
Ringe dönüyoruz. Lockdown`da Bobby Roode karşısında büyük bir sınav verecek olan James Storm geliyor. Ardından Storm`un bu akşamki antrenman arkadaşı AJ Styles geliyor.

AJ Styles vs. James Storm

Maç başlıyor. Lock-uplar görüyoruz. Storm beline yapışıyor rakibinin. AJ aynı şekil üstün çıkıyor. Boğuşma sürüyor ayakta. Ardından Storm bir Snapmare yapıp Last Call deniyor ama daha çok erken. AJ hemen kaçıyor. Storm hemen Headlock bağlıyor. AJ onu iplere yolluyor ama Shoulder Block yiyor. Storm iplerden sekiyor. AJ bir Armdrag deniyor ama olmuyor .Storm bu sefer iplerden sekiyor. AJ önce zıplıyor ardından bir de Dropkick deniyor ama Storm ipleri tutunca hareket gerçekleşmiyor. AJ ani bir tekme atıyor Storm`un bacağına. Ardından rakibinin bacağını tutmak istiyor ama Storm çekiliyor. İkili ayrı köşelere çekiliyor yine. AJ rakibinin belini tutuyor. Storm Back Elbowlar ile kurtulup iplerden sekiyor ama AJ bir Dropkick vuruyor. Storm dışarı düşüyor. AJ bir Crossbody deneyecekken Storm içeri gidiyor. AJ de kendini aprona zor atıyor. Storm bir yumruk atmak istiyor ama AJ aşağı kaçıyor. AJ ringe geri dönüyor şimdi. AJ bir tekme atmak istiyor ama Storm onu bacağından tutup yere yıkıyor ve ardından bir Headlock bağlıyor. AJ yerden kalkıyor yavaşça. Ardından rakibinin kolunu tutup kurtuluyor ve bir Chest Chop deniyor. Bir tane daha vuracakken Storm eğilip bir tane Chest Chop çakıyor. Storm iplerden sekiyor ama AJ bir Backbreaker vuruyor rakibine. Ardından bir Body Slam çakıyor. AJ iplerden sekip bir Knee Drop vuruyor. Ardından bacağını tutuyor ama Storm kaçıyor. AJ bu sefer Headlock`a başvuruyor. Storm yerden kalkıyor. Back Elbowlar vurup kurtuluyor. Ardından Last Call deniyor ama AJ eğilip kurtuluyor. Köşede yumruklar atıyor. Diğer köşeye yollamak istiyor ama Storm gücünü kullanıp onu köşeye çarptırıyor. Storm koşuyor AJ onu Back Body Drop ile atıyor ama Storm aprona düşüyor ve ardından bir tekme atıyor rakibine. Storm köşeye çıkıyor. Fakat AJ güzel bir tekme atıyor aniden ve rakibini durduruyor. Kendisi de köşeye çıkıyor. AJ, Storm`u yumruklamak isterken Storm onun bacak arasından geçiyor. Ardından bir Eye of Storm vuruyor. Storm rakibine bir Double Knee Facebuster vurmak istiyor ama AJ bunu Figure 4 Leg Lock`a çeviriyor. Woo Woo sesleri yankılanıyor tribünlerden. AJ rakibini biraz geriye çekip hareketi Single Leg Boston Crab`a çeviriyor. Ama Storm kurtuluyor. Rakibine doğru koşuyor ama AJ eğilip bir Pele Kick vuruyor. Köşedeki Storm`a doğru Body Splash için koşuyor ama Storm çekilince AJ suratını çok kötü şekilde köşeye vuruyor. Storm bunun üzerine tekrar koşuyor ama AJ önce bir Back Elbow vuruyor. Moonsault deniyor iplerden ama Storm kaçıyor. AJ iki ayak üstüne düşüyor ama Storm bir Last Call Superkick vuruyor. Tuşa gidiyor ve tuş.

Kazanan: James Storm

Storm, Lockdown öncesindeki bu önemli sınavı galibiyetle tamamlıyor. Yerdeki arkadaşı Styles`ın durumu ile ilgileniyor. Ardından onu yerden kaldırıyor. Elini uzatıyor. Styles elini sıkıyor onun. Styles karşılığında ona bir şişe bira uzatıyor. O köşede yatarken Storm da diğer köşede bira eşliğinde seviniyor.

James Storm: “Bobby Roode, gelecek hafta, adam-adama bu ringin ortasında. Senin pataklamadan önce bu ringe gelip son kez yüzüme bakmanı istiyorum. Kahrolası şansın için üzgünüm.“

Storm güzel bir final yapıyor kendi adına.

Arka alanda Storm, Longnecks and Rednecks`i söyleyen grup ile galibiyeti kutluyor. Ardından Storm gittikten sonra oraya Roode ve adamları geliyor. Kendini tanıtıyor ve kendi şovuna geldikleri için teşekkür ediyor. Roode, elindeki su şişesine bakıp “Ben bira içmem, ben bir sporcuyum ve su içerim.“ Diyor. Suyundan bir yudum alıp tükürüyor. Montgomery Gentry ikilisi Roode`u dövmek istiyor ama adamlar onları durduruyor.

Ringe dönüyoruz. Mexican America ringde. Ardından Motorcity Machine Guns`ın dönüşüne sahne oluyoruz. Chris Sabin ve Alex Shelley ringe geliyor. Chris Sabin diz sakatlığını atlattıktan sonra dönüyor. Sabin Nisan 2011`de yine bir Mexican America maçı sırasında sakatlanmıştı.

Mexican America (Anarquia & Hernandez w/Sarita & Rosita) vs. Motorcity Machine Guns (Chris Sabin & Alex Shelley) [Tag Team Match]

Maça Shelley ve Anarquia başlıyor. Shelley`i ittiriyor Anarquia. Shelley bir tokat atıyor. Ardından köşeye sıkıştırıp diz darbeleri vuruyor. Hakem araya giriyor hemen. Shelley tekmeleri sürdürüyor. Ardından rakibini yerden kaldırıyor. Sabin tag alıyor. Köşeye çıkıp bir Double Axe Handle vuruyor. Ardından rakibinin koluna çalışıyor. Anarquia ani bir yumruk atıp tag veriyor. Sabin, Hernandez`e bir tekem atıyor. Ardından bir Octopus Hold bağlıyor. Bunu Roll-up`a çevirmek istiyor. Hernandez izin vermiyor. Sabin önce bir Chest Chop vuruyor. Ardından iplerden sekip bir Bulldog vuruyor. Tuşa gidiyor ama olmuyor. Sabin tag veriyor. Shelley geliyor. İkili güzel bir takım hareketi uyguluyor. Sırayla birbirlerinin üstüne çıkıp Hernandez`e vuruyorlar. Shelley bir Sliced Bread II deniyor ama Hernandez onu ittiriyor havada. Ardından sert bir Shoulder Block vuruyor. Hernandez aprondaki Sabin`i de aşağı atıyor. Anarquia tag alıyor. Hernandez bir Body Splash yapıyor. Anarquia koşuyor. Hernandez onu Back Body Drop ile Shelley`e doğru yolluyor ama Shelley eğilip kurtuluyor. Hernandez`e bir Enziguri vuruyor. Sabin tag alıyor. Anarquia`ya Clothesline vuruyor. Hernandez`e Dropkick. Anarquia`yı köşeye yollayıp bir Corkscrew Elbow. Ardından köşeye bacaklarından ters asıyor ve koşup bir Dropkick çakıyor Sabin. Ardından rakibine bir Cradle Shock deniyor ama Hernandez gelip bozuyor. Sabin`e bir Powerbomb deniyor ama Shelley onu kurtarıyor. Aynı anda ipleri indiriyorlar ve Hernandez yere düşüyor. Ardından güzel bir takım hareketi geliyor SuperMex`e. Sabin ve Shelley Neckbreaker + Body Splash kombinasyonu. Tuşa gidiyor Sabin ve tuş.

Kazanan: Motorcity Machine Guns

İkili dönüşlerinin sonrasındaki ilk galibiyetlerini kutluyorlar.

Sabin: “Biz Motorcity Machine Guns`ız. Ve biz tek bir şey istiyoruz: TNA Tag Team Titles.“

Sabin tek cümle ediyor. İkili kutlamayı sürdürüyor.

Arka alandayız. Ric Flair otoparktaki Bischoff`u görüyoruz. Bischoff çok soğukkanlı ama Flair korkuyor belli ki. Kontrolü Hogan`ın aldığını ve Bischoff`u görmek istediğini söylüyor. Bischoff ise Hogan`ın kendilerinin kim olduğunu henüz anlayamadığını söylüyor. Bischoff, Hogan ile konuşacağını ve Hogan`ı küçük bir kutuya koyacağını ve o kutudan asla çıkamayacağını söylüyor.

Hulk Hogan - Eric Bischoff | Promo

Ringdeyiz. Hogan bizi karşılıyor.

Hogan: “Impact Wrestling`de bugün her şeyin kontrolünü elime alacağım. Erken saatlerde burada olmayan bir adam vardı. Bay Eric Bischoff, buraya gel kardeşim.“

Eric Bischoff bunun üzerine girişte gözüküyor.

Bischoff: “Biliyormusun Hogan, bu birazcık ironik bir durum. Bana çok önceden birisi gelip 2012`de siz ikiniz taraftarların farklı yönünde olacaksınız deseydi inanmazdım. Kim bunu düşünebilirdi ki? Ben düşünemezdim. Çünkü seninle benim aramdaki farklılıklar 2 tane. Birincisi ve aramızdaki en önemli fark, sen lider değilsin, sen vizyonu olan bir adam değilsin, sen bir fırsatçısın ve en kolay yolu seçiyorsun. Ama ben gerçek bir liderim, vizyonum var, gücüm var bunları gerçekleştirmek için.“

Hogan: “Biliyor musun biz şu anda birkaç Lockdown içini bitiriyoruz. Senin oğlun Gunner ve Garett bir kafesin içinde. Senin nasıl bir lider olduğunu neden öğrenmiyoruz? Neden sen Eric Bischoff takımının liderliğini yapmıyorsun? Oğlun Garett ile konuştum. Garett`ı da bir takıma koyacağım. Öyle ya da böyle Lockdown işleri görülecek. Genel Müdür olarak Sana böyle bir son hazırladım: Eğer senin takımın kazanırsa Garett bir daha asla kadroda yer almayacak. Ama diğer tarafta, Garett`ın takımı kazanırsa sen buradan gideceksin. Bu seni gerçekten ilgilendiriyor çünkü Garett`ın ekibi kazanırsa bir daha asla Eric Bischoff ismini kullanamayacaksın. Markette fotoğraf imzalarken bile, independent güreş şovlarına katılırken bile… Eğer senin takımın kaybederse buradan gidip o ismi kullanamayacaksın. Buna ne diyorsun? Anlaştık mı?“

Bischoff:“Tamam anlaştık.“

Hogan: “Tamam Bischoff, Eric Bischoff. Öyle ya da böyle, seninle Garett arasındakiler Lockdown`da bitecek.“

Hogan taunt yaparken olaylar sonlanıyor.

Biz de Storm – Roode gerginliği ile ilgili bir promo izliyoruz. Ringe dönüyoruz. Sıradaki maç için ilk olarak Mr. Anderson gelecek. Anderson girişte gözüküyor. Mikrofonu iniyor yine. Kendisini anons edip ringe geliyor. Ardından sıra şampiyonda Off the Chain v2 çalıyor. Bobby Roode elemanlarıyla birlikte yine oldukça cool bir giriş yapıyor. Fakat hakem Brian Hebner bir anda Roode`un adamlarını oradan kovuyor.

“TNA World Heavyweight Champion“ Bobby Roode vs. Mr. Anderson [Non-Title Match]

Bu sırada Anderson gelip Roode`u yumrukluyor. Ring kenarına çarptırıyor ve yumruklar atıyor. Bariyerlere çarptırıyor. Ardından ringe sokuyor. Maç daha yeni başlıyor resmi olarak. Anderson rakibine bir Clothesline çakıyor. İplerden sekiyor önce bir tekme atıyor. Koşuyor ama Roode hızla kalkıp bir Shoulder Block vuruyor. Yerde tekmeler atıyor. Rakibini yerden kaldırıyor ve bir Suplex çakıyor Roode. Ardından bir Knee Drop çakıyor. Tuşa gidiyor fakat Anderson kurtuluyor. Roode bir tekme çakıyor yerdeki rakibine. Foot Choke yapıyor ama hakem araya giriyor. Roode rakibinin kafasını köşeye çarptırıyor. Ardından bir Chest Chop vuruyor. Diğer köşeye çarptırıyor bu sefer. Ardından bir diğer köşeye. Tuşa gidiyor ama sonuç yok. Roode rakibinin kafasına vurup dalga geçiyor adeta. Ardından bir yumruk atıyor. Anderson cevap veriyor. Yumruklaşıyorlar. Anderson iplerden sekip bir Clothesline vuruyor. Bir Back Elbow. Tekrar iplere yolluyor ve bir Back Body Drop. Tuşa gidiyor ama Roode kurtuluyor. Anderson bir Green Bay Plunge deniyor ama Roode inmeyi başarıyor ve bir Pay Off deniyor ama Anderson kaçıyor. Bir Neckbreaker deniyor. Fakat Roode onu hakem Brian Hebner`e çarptırıyor. Hebner yerde. Anderson, Roode`a bir Green Bay Plunge vuruyor. Tuşa gidiyor ama hakem yerde sayamıyor. Anderson kalkıyor ve hakemle ilgileniyor. Roode ring dışına kaçıyor. Seyircinin elinden bir bira şişesi alıyor. Anderson rakibine ringe sokuyor. Roode şişeyi Anderson`a geçirip tuşa gidiyor ve tuş.

Kazanan: “TNA World Heavyweight Champion“ Bobby Roode

Roode kazanıyor. Anderson`ın kafası kanıyor. Roode, Anderson`a bir şeyler söylüyor. Ardından kemeriyle sevinirken Storm ve Hulk Hogan oraya geliyor. Roode hemen dışarı kaçıyor. Storm ringe çağırıyor Roode`u ama Roode kaçıyor.

Hogan: “Impact Wrestling`in genel müdürü olarak bu kararı değiştiriyorum. Mr. Anderson`ın elini kaldır kardeşim. Evet bu gerçek. Ben kararı değiştiriyorum. Mr. Anderson maçın galibi oluyor.“

Kazanan böylece değişirken Roode sinirli bir şekilde ringdekilere sövüyor. Şov böyle bitiyor.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri