noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BroTHeRzZ Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RebeLKing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 767

RebeLKing

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
64
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkeze merhaba arkadaşlar...

Loncamız 20 Leveldir.
Loncamız 3. Sıradadır.
Bizim oyundaki derdimiz en iyi olmak değil oyundan zevk almaktır.Loncadaki tüm üyeleri Reelden tanıyoruz. Artık biraz üye alalım dedik. Saygılı belli bir olgunlukta (Yaş konusu değil) ve Oyunun sadece bir oyun olduğunu farkında olan güvenilir saygılı ve belli bir düzeyin (Ahlak-terbiye olarak) üstünde olan, Oyunculara karşı saygılı, Hileye-hurdaya bulaşmayan, ve online süresi birazcık yüksek olan (ortalama 4 saat) Her türlü oyuncuyu loncamızda görmekten onur duyarız. Bizim oyunda hiçbir şekilde biryere gelmek gibi bir hedefimiz yok ancak oyundan zevk almak için hertürlü şeyi yaparız :) Her ne kadar imkansız yada çılgınca olursa olsun. Loncaya giripte ertesi gün bizden item istemeyin arkadaşlar. Güvenimizi kazanan hertürlü arkadaşımıza hertürlü itemi sağlarız bu konuda emin olun. Dediğimiz gibi, Oyunun oyun olduğunun farkında olan hertürlü oyuncuyu Loncamızda görmekten onur duyarız.

Lonca lideri : hasensin
Lonca kaptanı : StarScream

Loncaya katılmak isteyenler Konu altından yada Oyun içi PM ile ulaşabilirler.
Lonca mavi bayraktır.
Üye alımlarıyla Ben(StarScream) İlgileniyorum.

Herkeze iyi oyunlar. :ka19:

Son düzenleme:
Lv 88 +9parti +9e.t +9 şahin var AtesKadehi Pm Lütfen.

SAVASCI (BEDENSEL) FULL P MASTER
İTEMLER:
ALTIN TAS +9
DOLUNAY KILICI +9(40 ortalama)
ELOKTRO MANYETİK PALA +9

95 lvlim LONCANIZA GELMEK ISTERIM :)

Nick: aLqoLiq

!BEn Loncanza Gelmek İsterimm Ben UndertakerPL. Lwl:96 sıralamadaym +9 e.tanrisi +9 peri kraliyet var loncaniza geleceimm hasensin benim kankim olur fakat ben hasensine bisi söledim 2 arkadaşımıda getireceimm die biri 78 birde 86 lwl die kabul etti eğer sizde kabul edersenz bir pm atarsnz
96 lwl savaşçı (ben)
78 lwl şaman (arkadaş)
ve 86 lwl savaşçı(arkadaş)eğer alıcaksanz pmm UndertakerPL ,UndertakerP,PsYcHoShamn
Ayrıca bir şey ekliyeyim Şaman yakında 90 lwl

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri