kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Vh Pisligi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SultanSEDAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SultanSEDAT

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
41
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
70
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaslar temiz bir oyun sürmek varken siz neden hep pislik içinde olanı seciyorsunuz anlam veremiyorum. Vh denilen nalet şeyi kullanınca oyunun tadının cıktıgınımı zannediyosunuz? Daha kötü yapıyosunuz oyunu vh ile oynamak kolay ama birazda zor olanı seçseniz olmuyomu ? Gerçekten NOOBsunuz VH kullananlar bu böledir... :mad:

Bu senin kendi görüşündür herkesin görüşüne saygı duyuyorum :) O yüzden konuyu kilitlemeyeceğim.

Konuyu kitlemek neden kardesim ben burda ters bişi yazmadım yada yanlıs bi cümle kurmadım bence vh diye milleti kandıranların konularını kitle !!!!

Konuyu kitlemek neden kardesim ben burda ters bişi yazmadım yada yanlıs bi cümle kurmadım bence vh diye milleti kandıranların konularını kitle !!!!

Çok Haklısın.Fakat Bizim Milletimizin Kolayı Varken Zoru Seçtiğini Gördünmü :ka24:

RedOptions Yaptıklarına Anlam Veremiyorum Bu Konuyu Neden Kilitliyorsun Amacın Nedir Git Wh Pisliklerini Kilitle :mad:

Bu senin kendi görüşündür herkesin görüşüne saygı duyuyorum :) O yüzden konuyu kilitlemeyeceğim.

Yurakıdakı yazıyı düzgün okuyun s4l4k mısnız yoksa salak gibi görünmeye mı çalısıyorsunuz adam size Konuyu Kilitlemeyecegım yazıyor siz neden klıtlıyorsun diyorsunuz m4l mısınız anlamadım Moderatör Klitlemeyecegini sölüyor size anlamaları gıt :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri