- Konular
- 164
- Reaksiyon Skoru
- 93
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi Öncelikle Bu Konuya Bir Açıklama Getirelim İstedim..
Şu Anda SRX yeni çıktı Biliyorsunuz Bende Az Çok Panel Yayımlama ya Çalışıyorum Şu Anda Çalışmalarım Sürüyor v.1.1 De Evet Admin Paneli Koyamadık.ama v.1.2 de Admin Panelini Düşünüyorum Kodlaramalarada Başladım Ama Bu Uzakdan Görüldügü Gibi Değil Tabikide Yani İşin Aslı Çalışmalarımız Sürüyor Ben Bu İşi Bedava Yaptım Bedava Yapacagım Yakında Allah İzin Verirse Admin Panelimiz v.1.2 ile Yayında Olacak...
Teşekkürler..
Şu Anda SRX yeni çıktı Biliyorsunuz Bende Az Çok Panel Yayımlama ya Çalışıyorum Şu Anda Çalışmalarım Sürüyor v.1.1 De Evet Admin Paneli Koyamadık.ama v.1.2 de Admin Panelini Düşünüyorum Kodlaramalarada Başladım Ama Bu Uzakdan Görüldügü Gibi Değil Tabikide Yani İşin Aslı Çalışmalarımız Sürüyor Ben Bu İşi Bedava Yaptım Bedava Yapacagım Yakında Allah İzin Verirse Admin Panelimiz v.1.2 ile Yayında Olacak...
Teşekkürler..
- Konular
- 93
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Asıl Biz Teşekkür Ederiz ..
- Konular
- 203
- Online süresi
- 37m 54s
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 98
- DevLira
- 0
Korkmaz62 furkan_ronaldinho_81@hotmail.com Eklermisin Bana Panel kurarmısın sro sw hazır panelim yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)