Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sevgili Oyuncularımız ,
MMoMT2 Bakıma Girmiştir..
Lag Problemi ve Sunucuya Bağlanırken Hata Problemi Giderilecektir..
-------------------------------------------------
MMoMT2 Yönetim Ekibi
Oyunun Açılış Tarihi Forumdan Duyurulacaktır !
-------------------------------------------------
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkaşlar sitede böle yazıyor yinede gidip konu açıyorsunuz açmanıza gerek yok istemeyen kendine başka bir server bulsun yada geçici bir servera girsin burda konu açcağına boşu boşuna ben sizin yüzünüzden formu takip edemiyorum formdaki konulara bakarken hep aynısı saat 18:16 server hala açılmadı bunu duymaktan bıktım açılmadıysa açılmadı illaki bi bildikleri varda açmıyorlar eğer açsalar şuanda hep sunucu hatası vercek lag olcak millet sizin için uğraşıyo siz burda gidiosunuz nabıosunuz benim 93 lwl çarımı çaldılar ben gidipte serverla uğraşıyorlar diye rasız etmedim ilalki şu son patchi hallettiklerinde daha kapanma olmucak herkes otamtik patch alcak ama dayanamıyosunuz lütfen dikkat edelim.....:ka19::ka19::ka19::ka19:
Kardeş bi yandan haklısın ama ßizede yazık daha oyuna girmeden hata dior bakıma girior:S her dakkada hep hata hata ama yeter arTık ::ßy_KaRaßeLa47