- Konular
- 144
- Reaksiyon Skoru
- 71
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben NeCTaR Ayrılıyorum Arkadaşlar Foruma Hiç Bir KAtkım Olmuyor bi Hikayeler Veriyorum Onlarda Alıntı Ve Rep W.s Bişi Gelmiyor Forumu Kullanamadığımı Düşünüyorum Yararsız Paylaşımlar Yapıyorum Forum Kadrosunu Doldurmuş Dolduracağı Kadar Daha Bir Avatara Yazı Bile Yazamıyorum Veya Güzel Bir Video Yapamıyorum
Oyundaki Moderatörler Uzmanlar Çoğunun Forumda Tanıdığı Çoğu Kişi Var Arkadaşlık Kitlesi Oldukca İş Çözülüyor Ama Turkmmoda Tanıdığım 1 Kişi Bile Yok..
Neyse Ben Bırakıyorum...
İyi Forumlar..
Oyundaki Moderatörler Uzmanlar Çoğunun Forumda Tanıdığı Çoğu Kişi Var Arkadaşlık Kitlesi Oldukca İş Çözülüyor Ama Turkmmoda Tanıdığım 1 Kişi Bile Yok.. Neyse Ben Bırakıyorum...
İyi Forumlar..
- Konular
- 694
- Reaksiyon Skoru
- 281
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 185
- MmoLira
- -93
- DevLira
- 0
bunun için bırakma benım de tanıdıgım yok
sende git gide yararlı paylasımlar yaparsın
sende git gide yararlı paylasımlar yaparsın- Katılım
- 31 May 2010
- Konular
- 1,082
- Reaksiyon Skoru
- 551
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -109
- DevLira
- 0
Ben ilk başladığımda konu açmayı bile bilmiyordum? Bunun için mi bırakıyorsun?
- Konular
- 503
- Online süresi
- 16m 29s
- Reaksiyon Skoru
- 778
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Ben NeCTaR Ayrılıyorum Arkadaşlar Foruma Hiç Bir KAtkım Olmuyor bi Hikayeler Veriyorum Onlarda Alıntı Ve Rep W.s Bişi Gelmiyor Forumu Kullanamadığımı Düşünüyorum Yararsız Paylaşımlar Yapıyorum Forum Kadrosunu Doldurmuş Dolduracağı Kadar Daha Bir Avatara Yazı Bile Yazamıyorum Veya Güzel Bir Video YapamıyorumOyundaki Moderatörler Uzmanlar Çoğunun Forumda Tanıdığı Çoğu Kişi Var Arkadaşlık Kitlesi Oldukca İş Çözülüyor Ama Turkmmoda Tanıdığım 1 Kişi Bile Yok..
Neyse Ben Bırakıyorum...
İyi Forumlar..
Yanlış yerlere yanlış konuyu açarsan.Tabi sıkılırsın , ilk önce düzgün paylaşım yap ve mesajlarını doğru düzgün at , sakın post kasmaya çalışma o zamanla olur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)