noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
TuZaKK 1
TuZaKK
numan187 1
numan187
[DEV]AB 1
[DEV]AB
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Milan Baros da yolcu!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Entryca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 179
Yönetimin, yıllık 2.8 milyon euro kazanan Baros'un biletini her an kesebileceği öğrenildi.


Başkan Ünal Aysal ve yönetimin, Baros'un satılarak, yerine ses getirecek bir golcü alınması konusunda fikir birliğine vardıkları kaydedildi.


Arda'nın satılması nedeniyle keyfi kaçan olan Teknik Direktör Fatih Terim'in, Baros'la ilgili plana nasıl bir tavır koyacağı ise büyük merak konusu oldu. Diğer taraftan Arshavin ve Eboue için Arsenal'e paket teklif sunan sarı-kırmızılılar rakamı 11 milyon euroya çekti, ama pazarlıkların halen devam ettiği kaydedildi.


Ayrıca Futbol Federasyonu'nun önümüzdeki hafta şikeyle ilgili alacağı tarihi karara da çok önem verildiği ve transfer politikasının yeni bir yön kazanabileceği savunuldu.


Milli takımlardan dönen futbolcuların katılımıyla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yağmur altında bir antrenman yapan Cim-Bom'da, Elmander ve Baros ise salonda çalıştı.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst