Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Elmander takımdan ayrı çalıştı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan bocek25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 169

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına devam etti.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. İdman ısınma hareketleriyle başlarken, ana bölümünde dar alandaki çift kale maçta taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldı. Antrenman, soğuma hareketleriyle sona erdi.

Türkiye A Milli Takımı'nın Estonya ile oynadığı maçta 45 veya daha fazla dakika süre alan futbolcular, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'ndan dönen Milan Baros ve İsveç Milli Takımı formasıyla Ukrayna karşı mücadele eden Johan Elmander, çalışmaya katılmayarak salonda rejenerasyon çalışması yaptılar.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yarın saat 18.00'de basına açık, taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst