Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Merhaba Arkadaşlar // [JusiFeR] // (Mars)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sergioneral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 585

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar servere yeni başladım.. Hoşuma gitmedi değil.. Hepinize merhaba, umarım güzel vakit geçiririz hep birlikte!

MMOMT2'de Geçici çarım olabilir çünkü çar takası arıyorum.. +95 Fakat onun isminide bu konu altından veririm, eğer öyle bir takas gerçekleşirse.. :)

Oyun içinde resmi olmayı sevmem (pampa, panpa, çanpa, kanka) gibi sözleri duymaktan hoşlanırım... Güven alırım o sözlerden. :)

Umarım arkadaşlar aralarına kabul eder beni. Merkür'e çıkmış Dünya'lı gibiyim şu an ama eminim cana yakın arkadaşlar mutlaka vardır Merkür gibi büyük bir serverde! :ka19:

Son düzenleme:
Mavi bayrağım arkadaşlar..

Bu arada çar takası düşünenler ulaşabilir mi? +95 Full item, full P arıyorum.. Teklifim süper..

Msn ekleyin görüşelim.
jusifer@turkmmo.com

Bu arada tanıştığımıza memnun oldum arkadaşlar. :)

Kardeşim marsta ful p li 97 lwl 44 ort zehir ful +5 taşlı +5 turkuaz dier itemler de süper çarda 500m de para var 2 zelkova var 1 kah sem var 5 ot la maximum exp de aldım kardeş cadı ejder azrail çok rahat kesiom . 2 azo 2 ejder aynı anda kesebilen bi çar yani düşün

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri