HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

eger sen duffamsan ki öylesıne kımın ne oldugu bellı kardesım acıkca söyleyım senı cook iyi bılıyorum lonca olarakta bılıyoruz lonca savasında bir vurdugun suıkast -60k ozamanlar FOTO cekme gibi bir huyum yoktu...!
NOT:INS FIKOCAN BAN YEMEZ YEMEMESI ICIN ELIMIZDEN GELENI YAPARIZ VE YERSE SENDE BISILER YAPSAN IYI OLUR KENDIN ICIN...
NOT:INS FIKOCAN BAN YEMEZ YEMEMESI ICIN ELIMIZDEN GELENI YAPARIZ VE YERSE SENDE BISILER YAPSAN IYI OLUR KENDIN ICIN...
Ben Duffham deilim
Bide Edit Diyemez Lyka Da Vurdu Canı -54k Oldu Editler Çoğalmış Dedi Ben Shest Mavi Ülke
Bide Edit Diyemez Lyka Da Vurdu Canı -54k Oldu Editler Çoğalmış Dedi Ben Shest Mavi ÜlkeGüLdürme Beni Bu Çarın Sahibi Benm Kafandan aTma tam HatırLamıorm Ama 25k vurmadıqına emnm en az 35-40 k
Beni BanLatacakmıs
Yavaş
Smdi Git Sen Mavilerde KRİTİKLE ( GÜYYA ) adam ez
Bana Kimse 16kdan Fazla Vuramadı Vuranda Zaten normaL bi user deiLdir
Elindekini çakramıda bana gösterdin Onun ssini aLp buraya KoyabiLirdim % kac yarı insn oLduqunu ama büyükLük Bende kaLsın şimdi iyi oyunlar
Ha bu arada Bu BanLanmassa Oyun Oynanmaz falan demissin
Sana ZorLa oyna diyen Yok BanLatamssn Bni
Elinden geLeni Ardına koyma..
Beni BanLatacakmıs
Yavaş
Smdi Git Sen Mavilerde KRİTİKLE ( GÜYYA ) adam ez
Bana Kimse 16kdan Fazla Vuramadı Vuranda Zaten normaL bi user deiLdir
Elindekini çakramıda bana gösterdin Onun ssini aLp buraya KoyabiLirdim % kac yarı insn oLduqunu ama büyükLük Bende kaLsın şimdi iyi oyunlar
Ha bu arada Bu BanLanmassa Oyun Oynanmaz falan demissin
Sana ZorLa oyna diyen Yok BanLatamssn Bni
Elinden geLeni Ardına koyma..
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)