Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ve Türk MMO ekibi; öncelikle selamlar diyorum ve konuma geçiyorum:
Arkadaşlar; ben kısa bir süre önce Metin2 oyununu oynamayı bıraktım ve bunun nedeni de Police arkadaşımızın JustMt2 denen o aptal oyundan atılmış olması.
Öncelikle Police arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Ve onun yanındayım.
Ve ayrıca bu olay benim düşünmeme yardımcı oldu.
Metin2'de ;
+9 basarken item yanıyor ve insan bir piskolojik bir bunalıma giriyor
.
Başka birisi ona küfür ettiğinde çatışma başlıyor ve bu taaa şehir-içi buluşup kavga etmeye kadar gidiyor (ben şahsen şahit oldum)
.
İnsanlar ciddi ciddi sözde "İş Adamı" olmaya başladı. Mesela ben 6. sınıf öğrencisiyim ve 12 yaşındayım. Arkadaşlarım EP ve Yang satışları yapıyor. Kantincimiz çıldırmış durumda :ka24: .
VE EN ÖNEMLİSİ:
İNSANLAR BİRBİRİNİ Ejder Parası (yani EP) için ÖLDÜRÜYOR!!!! :f15:
Şu andan itibaren, bir daha Metin2 denen o nokta nokta oyunu oynayacak mısınız???
Arkadaşlar; ben kısa bir süre önce Metin2 oyununu oynamayı bıraktım ve bunun nedeni de Police arkadaşımızın JustMt2 denen o aptal oyundan atılmış olması.
Öncelikle Police arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Ve onun yanındayım.
Ve ayrıca bu olay benim düşünmeme yardımcı oldu.
Metin2'de ;
+9 basarken item yanıyor ve insan bir piskolojik bir bunalıma giriyor
.Başka birisi ona küfür ettiğinde çatışma başlıyor ve bu taaa şehir-içi buluşup kavga etmeye kadar gidiyor (ben şahsen şahit oldum)
.İnsanlar ciddi ciddi sözde "İş Adamı" olmaya başladı. Mesela ben 6. sınıf öğrencisiyim ve 12 yaşındayım. Arkadaşlarım EP ve Yang satışları yapıyor. Kantincimiz çıldırmış durumda :ka24: .
VE EN ÖNEMLİSİ:
İNSANLAR BİRBİRİNİ Ejder Parası (yani EP) için ÖLDÜRÜYOR!!!! :f15:
Şu andan itibaren, bir daha Metin2 denen o nokta nokta oyunu oynayacak mısınız???
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ha bu arada Metin2'nin nefret ettiğiniz yönlerini yazarsanız sevinirim...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)