- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Bilgisayarım Windows 7 32 bit 1 haftadır ındırmedıgım ınjector kalmadı
Lütfen yardım edin Kernelde hata verıyor diğer injectorlerde hata veriyor arkadsıma ben yaptım hılesını bilgisayarı xp onunkınde oldu bende olmuyor lutfen yardım edin bıktım artık injector aramaktan arkadasımda oynadım cok zevklı oluyor .Zaten herkesde oldugu ıcın hacksız cekılmez bı oyun oldu yardım edenler hepınıze cok tesekkur ederım lutfen yardım edın :f52: :f52:
Lütfen yardım edin Kernelde hata verıyor diğer injectorlerde hata veriyor arkadsıma ben yaptım hılesını bilgisayarı xp onunkınde oldu bende olmuyor lutfen yardım edin bıktım artık injector aramaktan arkadasımda oynadım cok zevklı oluyor .Zaten herkesde oldugu ıcın hacksız cekılmez bı oyun oldu yardım edenler hepınıze cok tesekkur ederım lutfen yardım edın :f52: :f52:- Katılım
- 24 Tem 2011
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
üzgünüm arkadaşım ama windows 7 32 bit de kanerl&injektler çalışmıyor mese la bnmki
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeş hiç mi çözüm yok hiç mi çalısamaz yani başka enjectorlar felan
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)