HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaşlar Bugunku Dersimizde Download Manager Yapmayı Görucegiz.
Şimdi Gerekenler;
2 TextBox
2 Label
1 Button
Şimdi Nasıl İşleyicegini Anlatıyım.
TextBox1'e Link Yazılcak
TextBox2'ye Nereye Atıcagını Yazıcaksınız
Button'a Basıcaksınız ve İndirmeye Başlıyacak Eyer 20 Snden Geç İndirirse Durucak.
Şimdi Tasarımınız
Tasarımımız Böyle Olucak
Şimdi Kodlar:
My.Computer.Network.DownloadFile(TextBox1.Text, TextBox2.Text, "", "", True, "20", False)
MsgBox("Dosya İndirimi Başarılı", MsgBoxStyle.Information, "Başarılı")
Şimdi Kodları Tanımlayalım
Benim Bilgisayarımın İnternetinden TextBox1'de yazanı indir TextBox2'de yazan yere koy 20 Saniye İcinde İndir
Eyer 20 Saniye İcinde İndirirsen Dosya İndirmi Başarılı de ve Hatanın Adını Başarılı Yap.
Kodlarımızı Açıkladık Şimdi Çalıştıgının Kanıtı.
[GAMESELF]5d01137ad4638d846a9[/GAMESELF]
Arkadaşlar İndirirken .exe Uzantılı Dosyaları İndirirsek daha iyi olur neden diye sorucaksınız eyer ben illa rar lı veya 7z li dosya indiricem diyorsanızda.
O 20-60 Saniyelik Sure Sonrasında Gelen Link'i Yapıstırın.
Yoksa Rarlı Dosyayı Açamazsınız Bile :m08::m08::m08:
Şimdi Gerekenler;
2 TextBox
2 Label
1 Button
Şimdi Nasıl İşleyicegini Anlatıyım.
TextBox1'e Link Yazılcak
TextBox2'ye Nereye Atıcagını Yazıcaksınız
Button'a Basıcaksınız ve İndirmeye Başlıyacak Eyer 20 Snden Geç İndirirse Durucak.
Şimdi Tasarımınız
Tasarımımız Böyle Olucak
Şimdi Kodlar:
My.Computer.Network.DownloadFile(TextBox1.Text, TextBox2.Text, "", "", True, "20", False)
MsgBox("Dosya İndirimi Başarılı", MsgBoxStyle.Information, "Başarılı")
Şimdi Kodları Tanımlayalım
Benim Bilgisayarımın İnternetinden TextBox1'de yazanı indir TextBox2'de yazan yere koy 20 Saniye İcinde İndir
Eyer 20 Saniye İcinde İndirirsen Dosya İndirmi Başarılı de ve Hatanın Adını Başarılı Yap.
Kodlarımızı Açıkladık Şimdi Çalıştıgının Kanıtı.
[GAMESELF]5d01137ad4638d846a9[/GAMESELF]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar İndirirken .exe Uzantılı Dosyaları İndirirsek daha iyi olur neden diye sorucaksınız eyer ben illa rar lı veya 7z li dosya indiricem diyorsanızda.
O 20-60 Saniyelik Sure Sonrasında Gelen Link'i Yapıstırın.
Yoksa Rarlı Dosyayı Açamazsınız Bile :m08::m08::m08: