HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Benim Bir Sorunum War...
Wolfteam Bilgisayara İlk Yükledigimde Cok Rahat Kasmadan Güzel Bi Sekilde Oynuyorum. Ama Oyunu Kapatıp Tekrar Acmaya Calıstıqımda Oyuna Girmiyor... Herhangi Bir Hatada Vermiyor Tıklıyorum Wolfteam Girmek İcin ID SİFRE Yazıyorum Baslat Tıklıyorum Ve Oyuna Girmiyor Öyle Kalıyor..Ekranda Herhangi Bir Hatada Cıkmıyor... Yardım Lütfen İlk Yükledigimde Cok Rahat Calısan Bi Oyun.. Oyunu Kapatıp Acmaya Calıstıgım Acılmıyor Nedeni Nedir Sizce HERKESDEN YARDIM BEKLİYORUM LÜTFEN BİLEN BİRİ WARSA CEVAP YAZSIN....

ÖZEL MESAJDA ATABİLİRSİNİZ...
Wolfteam Bilgisayara İlk Yükledigimde Cok Rahat Kasmadan Güzel Bi Sekilde Oynuyorum. Ama Oyunu Kapatıp Tekrar Acmaya Calıstıqımda Oyuna Girmiyor... Herhangi Bir Hatada Vermiyor Tıklıyorum Wolfteam Girmek İcin ID SİFRE Yazıyorum Baslat Tıklıyorum Ve Oyuna Girmiyor Öyle Kalıyor..Ekranda Herhangi Bir Hatada Cıkmıyor... Yardım Lütfen İlk Yükledigimde Cok Rahat Calısan Bi Oyun.. Oyunu Kapatıp Acmaya Calıstıgım Acılmıyor Nedeni Nedir Sizce HERKESDEN YARDIM BEKLİYORUM LÜTFEN BİLEN BİRİ WARSA CEVAP YAZSIN....

ÖZEL MESAJDA ATABİLİRSİNİZ...
Denedim ama yinede aynı sekilde acılmıyor silip tekrar kuruyorum ilk seferinde sorun yok ama oyunu kapatıp actıgım tekrar oyuna girmiyor herhangi bir hatada vermiyor..
Ekran kartın veya işlemcin falan yetiyormu oyuna ? yani en kötü ihtimal düşük bir ekran kartıyla girdiysen ilk rahat oynarsn ama ekran kartı yanar dayanamaz wolfteam temalarına 2.kez giremessin tabi benim ihtimal %20 falandır 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)