Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
şimdi dieceksiniz teknik destegi ticketten yaz.Ancak gmlerdn şunu taleb ediordum.BLoodyAngeL isimli sura çar arkdasım CixJoJuks un türkte 71lwl çarını aldı.anlasmaya göre edt wericekti ancak wermedi dolandırdı.Sizden ricam şu.ip adresini bize werrseniz sevinirim.Elimizde birkaç kanıt war.onları usb ye cekip adliyeye basvurmayı planlıoruz.Siz gmlerden yardım bklioruz.
Bazılarıda düşünmesin bunlar sadece dalavere yaş:18
nasıl olsa wercem adliyeye zor degil altı üstü birkaç ss we dilekçe.ertesi gün ewlerine posta gelince babaları yada anneleri bu çocukları ne yapar bilmm.Orasını onlar düşünücek.Sizde tek rica panelden ip adreslerine ulaşmanız.Önceden Suraleonardo adlı arkimin soyan adamınkine ulaşmıştınız bunada ulaşırsanız sevinirim.
Bazılarıda düşünmesin bunlar sadece dalavere yaş:18
nasıl olsa wercem adliyeye zor degil altı üstü birkaç ss we dilekçe.ertesi gün ewlerine posta gelince babaları yada anneleri bu çocukları ne yapar bilmm.Orasını onlar düşünücek.Sizde tek rica panelden ip adreslerine ulaşmanız.Önceden Suraleonardo adlı arkimin soyan adamınkine ulaşmıştınız bunada ulaşırsanız sevinirim.
ChatLaX arkadaşıma Teşekkür Ederim
GM lerden Yardım Bekliyoruz İlgilenirseniz Sevinirim
GM lerden Yardım Bekliyoruz İlgilenirseniz Sevinirim
KaRdeşim Öncelıkle Gecmıs Olsun Kemal Kardesıme Bnm Kutsalı Caldı Ben Calmadım Dedı Hade Kutsalı Geçtik Oyundakı Guveni Azaltılar Bu Yuzden Oyunu Bırakacan Cok Arkadasımız Oldu Ve MMOMT2 Gitgide Kötüye Gıdıyor Bu Hırsızlara Cozum Bulunmazsa Emınım Benve Daha Bır Cok Arkadasımız Ilerde Oyunu Bırakıcak...
GM'ler Size Herhangi Bir İp Adresi Veremez,Admin'e Özel Mesaj Yolu İle Ulaşmalısınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...