Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Arda'nın gitmesi F.Bahçelileri sevindirdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JunqJaci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 214

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arda Turan'ın gitmesine G.Saraylılar üzüldü, F.Bahçeliler sevindi.

Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transfer olmasını Fenerbahçe taraftarı iyi bir gelişme olarak karşılarken, bir çok Galatasaraylı taraftar ise Arda'nın takımdan ayrılmasına üzüldüklerini dile getirdi.

Taraftarların DHA mikrofonuna yaptığı yorumlar şöyle:

*Ben bir Galatasaraylı olarak Galatasaray'da kalmasını isterdim. Gitmesi kariyeri için iyi olmuş olabilir ama Galatasaray için daha iyi olabilirdi.

*Galatasaray taraftarı olarak bence 12 milyon Euro Arda Turan için az. Çünkü bizim ve Türk futbolunun en değerli futbolcusuydu. Eğer Arda Turan 12 milyon Euro ediyorsa, ondan daha fazla para edecek bir adamımız yok. Bence iyi pazarlayamadık. Türk futbolu bu kadar ucuz değil. Keşke Galatasaray'dan gitmeseydi. Bu kadar ucuza gitmesi Türk futbolu için üzünç bir durum. Arda Madrid'den daha büyük bir futbolcu.

*Bir yandan üzülüyoruz, bir yandan da seviniyoruz. İnşallah orada çok güzel başarılara imza atar. Bence Madrid onun için bir basamak olmalı ve daha yukarılara çıkmalı.

*Trabzonspor taraftarı olarak bence Türk futbolu için iyi oldu. İyi ki gitmiş. Galatasaray'dan da bir bakıma kurtuldu.

*Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Ben bir Galatasaray taraftarıyım. Biz onu bağrımıza basmıştık. İnşallah Madrid'de daha iyi olur. İnşallah bizi en iyi şekilde temsil eder. Maçta Emre'ye yapılanlarda bence olmaması gerekirdi.

*Arda Turan Trabzonspor'a gelseydi iyi olurdu. Madrid'e gittiği için bizi ilgilendirmiyor.

*Ben bir Galatasaray taraftarıyım. Bence güzel bir karar verdi. Galatasaray için büyük bir kayıp.

*Arda Turan'ın gitmesi iyi oldu. En azından 10 numara bir transfer yaparlar. Arda Turan 10 numara değildi. Beşiktaş açısından bakarsam da gene hükmen mağlup olacaklardır bize.

*Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak Arda Turan'ı severdim. Bence çok iyi top oynuyordu. Gitmesi onun adına iyi oldu.

*Galatasaraylı olarak gitmesine çok üzüldüm ama kendi adına iyi oldu. Kendini geliştirmesi için daha iyi olur.

*Bir Türk sporcusu olarak Avrupa'da oynaması daha iyi tabii ki. Sonuçta biz Fenerbahçe olarak Galatasaray'a karşı her zaman bir üstünlüğümüz var.

*Galatasaraylı olarak söylüyorum, küme düşecektik olmadı ama şimdi tam küme düşeceğiz.

*Galatasaray taraftarı olarak Arda Turan'ı seviyordum. Takıma çok büyük katkıları oluyordu. Transferi gerçekleşince üzüldük.

*Arda Turan çok iyi oynuyor. Madrid takımına gitmesi de bence iyi oldu. Türkiye açısından da iyi oldu. Çünkü orada Türkiye'yi temsil edecek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri