HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyunda eski editler çok fark ettiği için eski edit arıyorum teklifim iyi:ka19: burdan ve oyundan oTopSura-Otopsii-TheYesterday'a ulaşablrsnz...
Eski büyü hızlı surada arıyorum-Msn bna geçtiği anda Güzel teklifim var
bekliyorum
Eski büyü hızlı surada arıyorum-Msn bna geçtiği anda Güzel teklifim var

bekliyorum
S.a elimde 96 lwl kraliyetli Sura charı var satılık ot larla alınan büyü hızı mevcut eskiden büyü hızı fazla geliyordu yani eski büyü hızı mevcuttur charın üzerinde sadece kraliyet vardır
Kraliyetin efsunları şöyle:3000 hp,30 zeka,oka karsı dayanıklılık %30,yarı insana güç %30,savaşçı ninja suraya karsı güç %30 dur
sadece edit itemlerle kts düşünüyorum oyundan kurdale adlı charıma ulaşabilirsin.
Kraliyetin efsunları şöyle:3000 hp,30 zeka,oka karsı dayanıklılık %30,yarı insana güç %30,savaşçı ninja suraya karsı güç %30 dur
sadece edit itemlerle kts düşünüyorum oyundan kurdale adlı charıma ulaşabilirsin.
Ha bu arada oyunda kim olursa olsun güven söz konusu oldumu kimseye güvenmem kolay kolay o yüzden msn sana geçtimi konusunu oyunda bi konusmamız lazım benimle ticaret yaparken herkes istediği kadas ss,video vb. şeyleri alabilir istediği gibi tedbiri alabilir kimsennn iteminde gözüm yok oyundan bana ulaşırsan yada ö.m atarsan konusabiliriz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)