HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Playz Pvp Travian Tanıtım Metni
gönderen Playz » 07 Ağu 2011 16:20
Zevkli ve Farklı Pvp Travian Burada
Yeni bir Pvp Travian Server açıldı.
Öncelikle farkı ne?
-Traviandan farklı olarak wow 100 seviye olduğunda resetlenen serverda oyun birincisine ayrı bir madalya ve yeni oyunda altın hediyesi veriliyor.
-Hızı abartılmamış 200x server hızı var.
-7/24 online yardım alabiliyorsunuz.
-Domain sahibinin yaptığı reklamlar dışında reklam da yok(Yani hiçbir maddi beklentisi olmayan bir server)
-Altın,asker vs.gibi şeylerin parayla satılımı da yok.Zaten asker verme gibi bir olay da yok.Oyunda herkes eşit.
-Altın kazanmak isteyenler için altın kazanma aktiviteleri yapılmış.(Örn.Admin tarafından içine asker doldurulan köydeki son askeri kesene altın ödülü veriliyor.)
-Karmaşık bir indexi veya herbiri birbirinden alakasız sayfaları da yok.Göze hoş gelen "Kota Dostu" sade bir server.
-Şuan için kahraman dışında bir sorunu yok gibi gözüküyor.
oyunda adım efsanegewdan
gönderen Playz » 07 Ağu 2011 16:20
Zevkli ve Farklı Pvp Travian Burada
Yeni bir Pvp Travian Server açıldı.
Öncelikle farkı ne?
-Traviandan farklı olarak wow 100 seviye olduğunda resetlenen serverda oyun birincisine ayrı bir madalya ve yeni oyunda altın hediyesi veriliyor.
-Hızı abartılmamış 200x server hızı var.
-7/24 online yardım alabiliyorsunuz.
-Domain sahibinin yaptığı reklamlar dışında reklam da yok(Yani hiçbir maddi beklentisi olmayan bir server)
-Altın,asker vs.gibi şeylerin parayla satılımı da yok.Zaten asker verme gibi bir olay da yok.Oyunda herkes eşit.
-Altın kazanmak isteyenler için altın kazanma aktiviteleri yapılmış.(Örn.Admin tarafından içine asker doldurulan köydeki son askeri kesene altın ödülü veriliyor.)
-Karmaşık bir indexi veya herbiri birbirinden alakasız sayfaları da yok.Göze hoş gelen "Kota Dostu" sade bir server.
-Şuan için kahraman dışında bir sorunu yok gibi gözüküyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
oyunda adım efsanegewdan
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)